Kelionių agentūra Vilniuje ⭐️ Pigios kelionės ⭐️ InterLux

PER ANKSTI? TIKRAI NE! PLANUOKITE ŠVENTINĘ ŽIEMOS KELIONĘ JAU DABAR

Deja, bet laikas skrieja nenusakomu greičiu ir štai atėjo metas atsisveikinti su vasara. Tikimės, kad kiekvienas spėjote pasidžiaugti saulės spinduliais egzotinėse kelionėse, poilsiu prie jūros, bei turėjote progą sudalyvauti bent keliose pažintinėse kelionėse. Nors ir gaila ją paleisti, atėjo laikas rūpintis ateinančiu rudeniu, ant nosies kaba nauji mokslo metai. Bet ne viskas taip liūdna! Juk po rudens ateina šventinis laikotarpis, kuris visais varpais kviečia leistis į kelionę šeimai, rezervuotis kalėdinę ar naujametinę kelionę. Sakysite per anksti? Bet juk ne visada reikia griebti tik paskutinės minutės pasiūlymus, o roges galima ruošti jau vasarą!  O Interlux Travel savo keliautojams dar turi paruošęs ir itin viliojantį pasiūlymą - netgi -15% nuolaidą VISOMS šventinėms žiemos kelionėms! Akcijos kodas - ZIEMA15. Paskubėkite rezervuotis vietas, nes nuolaida galioja tik iki rugsėjo 1d.! Kad apsispręsti būtų lengviau, pateiksime jums šventinių kelionių apžvalgą.

ŠVENTĖS EUROPOJE. Didieji Europos miestai šventiniu laikotarpiu sužimba įvairiaspalvėmis girliandomis, o pasklidęs meduolių ir karšto vyno kvapas vilioja turistus ir viso pasaulio. Jeigu keliauti toli nesinori, bet ieškote pigaus kelionių pasiūlymo šventiniu laikotarpiu, siūlome apsvarstyti kelionę autobusu Lenkiją arba Latviją. Kelionė autobusų į Rygą kviečia Kalėdas praleisti Rygos centre su pasilepinimu SPA. Viešbutis įsikūręs pačiame Rygos centre, netoli nuo senamiesčio. Svečiams siūlomi ramūs kambariai ir draugiškas aptarnavimas. Žinoma, bus ir šventinė programa! O galbūt norėtumėte Kalėdas arba naujuosius metus praleisti Varšuvoje? Norintiems romantikos, siūlome keliauti į Krokuvą. Na ir žinoma nepamirškime Gdansko - Malborko.

Pageidaujantiems vykti šiek tiek tolėliau, siūlome aplankyti didesniuosius Europos miestus. Jau eilę metų vežame savo keliautojus šventes praleisti tikrame Europos perle - gražiojoje Prahoje. Tarp kelionės pasiūlymų turime tiek kalėdinę, tiek  naujametinę Prahą. Abiejų kelionių metu aplankysime ir Drezdeną. Prahos šventinė mugė garsi visoje Europoje ir tiesiog užburia lankytojus. Ji didelė, išsidėsčiusi per visą Prahos senamiestį, tad pasivaikščiojimai ten tampa tiesiog magiški. Na o Drezdenas yra vienas gražiausių miestų Vokietijoje. Taip pat siūlome kalėdinę bei naujametinę kelionę autobusu Paryžius - Berlynas - Amsterdamas. Juk visus vilioja pamatyti šventinį vakarinį Paryžių ar Monmartą, susipažinti su moderniąja architektūra Berlyne bei romantiškai pasiplaukioti Amsterdamo kanalais. Jeigu norėtumėte aplankyti Vokietiją, bet kelionės per tris šalis atrodo per daug varginanti galite šventinį laikotarpį praleisti kelionėje Šveicarija - Vokietija. Vėlgi, savo keliautojams paruošėme tiek kelėdinį, tiek naujametinį kelionės pasiūlymus. Na ir galiausiai, vienas labiausiai viliojančių pasiūlymų - Šventės Italijoje! Kalėdinė arba naujametinė Italija - Praha kviečia registruotis jau dabar!

Na o pabaigai pasilikome pačia populiariausią šventinę kelionės kryptį - Laplandiją. Tai kelionių klasika, idealus būdas praleisti kalėdų atostogas su šeima bei patirti senąsias kalėdų tradicijas, pradžiuginti vaikus susitikimu su Kalėdų seneliu bei pamatyti šiaurės elnius. Aplankysime Rovaniemi – Kalėdų Senelio kaimą, galėsime pasivažinėti šiaurės elnių arba Haskių tempiamomis rogėmis! Šalia Rovaniemi miesto miške slepiasi Joulukka – tai stebuklingas kaimelis, kuriame gyvena patys svarbiausi Kalėdų Senelio pagalbininkai – elfai ir troliai. Galėsite aplankyti ir ledo viešbutį, kurį aprodys princesė, Kalėdinę kepyklėlę ir t.t. Ar kada nors lankėtės sniege paskendusiame laukinės gamtos parke? Ar kada matėte poliarinius gyvūnus jų natūralioje gyvenamoje aplinkoje? Lengvoje prieblandoje skendinčiame miške vaikštinėdami mediniais takeliais ir tilteliais (vaikai čiuoždami rogutėmis), grožėsitės lokiais, lūšimis, pelėdomis, aplankysite jauniausią parko gyventoją - šiemet gimusį baltąjį lokiuką Ranzo. Pasiekę gyvūnų varovų jurtą, galėsite ten užsikurti ugnį, išsikepti savo atsineštą dešrelę ar pasičirškinti lašinių gabalėlį, o jei norėsite stipriau užkąsti, galėsite apsilankyti laplandiškų patiekalų restorane.

Vien pasižvalgius po šiuos kelionių pasiūlymus, širdyje užgimsta šventinė nuotaika! Primename, kad visas šventines keliones galite pamatyti čia - šventinės kelionės. Tad nieko nelaukite, nepamirškite nuolaidos kodo ir rezervuokite vietas nepamirštamai švenčių patirčiai!

Jūsų Interlux Travel 🙂