Kelionių agentūra Vilniuje ⭐️ Pigios kelionės ⭐️ InterLux

TOP KELIONĖS AUTOBUSU KARTU SU INTERLUX TRAVEL

Kelionės autobusu – puiki alternatyva norintiems pamatyti kelias šalis, romantikams - kurie mėgsta pro langą stebėti prabėgančius vaizdus bei tiems, kurie mėgsta susipažinti su šalimi „iš vidaus“ aplankant ne tik miesto centrą ir pagrindinius objektus, tačiau ir priemiesčius bei kaimelius.

10. JŪRMALA

Dešimtojoje vietoje turime mūsų kaimynų, Latvijos  pajūrį – Jūrmalą. Čia atostogauti ir pailsėti vyksta ne tik poros, bet ir šeimos su vaikais. Jūrmaloje galite apsilankyti muziejuose , tyrinėti gamtą, o su vaikais galite apsilankyti ir Livu vandens parke. Miesto pažiba ir tikra poilsio oazė – viešbutis Baltic Beach hotel.  Apie šį 5* viešbutį daugiau galite pasiskaityti mūsų straipsnyje paspaudę čia.

9. JUODKALNIJA

Šiemet dar didesnio populiarumo sulaukusi Juodkalnija liko devintojoje vietoje. Kelionė žavi net tik savo įspūdinga gamta, svetingumu ir kultūra, tačiau ir saulėtu paplūdimiu bei šilta jūra. Norintiems ne tik pailsėti ir pasimėgauti šiluma siūlome apsilankyti Albanijoje, taip pat turistai gali patyrinėti gamtą nacionaliniame Durmitoro parke, aplankyti kanjonus, korto įlanką. Jei šių pramogų būtų maža – siūlome išvykti į Budvą, pasiplaukioti laiveliu po Skadaro ežerą ir taipogi – pasimėgauti pasakiško grožio gamta.

8. ČEKIJA - VOKIETIJA

Ieškantiems aukso viduriuko tarp savaitgalio kelionės ir kelių savaičių nuotykio turime 5 dienų kelionę į Čekiją – Vokietiją. Pažadame daug įspūdingos architektūros, istorijos, kultūros bei nuostabių prisiminimų. Nereikėtų pamiršti, kad šios šalys garsėja ir alaus daryklomis, tad gurmanams (ir ne tik) tikrai bus ką veikti laisvu nuo ekskursijų metu. Jei gėrimai nesuvilios – istorija dvelkiančios gatvės ir senamiesčiai tikrai patrauks akį. Tai puiki kelionės alternatyva ne tik poroms, bet ir draugų kompanijoms, ypač Kalėdiniu ir Naujųjų metų laikotarpiu.

7. LIEPOJA

Dar vienas kurortas pavergęs lietuvaičių širdis – Liepoja. Be poilsio prie jūros turistams siūloma ekskursija Kuldygoje bei ekskursinė išvyka ,,Vikingų kelias:  Gruobinia – Durbė – Kalvene“. Laisvu laiku taip pat siūlome savarankiškai apsilankyti pačiame gražiausiame prekybos paviljonų Europoje – Petrovo turguje.  O kadangi jau būsite prie pat tikrai nepraeikite  Šventosios Trejybės katedros joje neapsilankę. Liepoja yra laikoma Latvijos roko gimtine, tad rekomenduojame apsilankyti ir pasivaikščioti Latvijos muzikantų šlovės alėja. Pažindintis su Latvijos kultūra, maistu ir žmonėmis bus tikrai lengva, nes viešbutis įsikūręs Liepojos centre.

6. RYGA

Dar vienas (ir šiame sąraše paskutinis) Latvijos miestas itin traukęs mūsų turistus – Ryga. Čia gyvena daugiau nei 600 tūkstančių gyventojų, tad Ryga yra didžiausias miestas Baltijos šalyse. Taip pat jos senamiestis yra įtrauktas į UNESCO Pasaulio kultūros ir gamtos paveldo sąrašą. Pasivaikščiojimas jame – tikrai neišdildomus įspūdžius paliekanti patirtis. Senamiestyje rasite daugybę skirtingų architektūrinių stilių, medinių pastatų, įvairių bažnyčių ir vieną labiausiai išsiskiriantį stilių – jūgendo stilių. Tiesa tokių pastatų nėra daug, tačiau nors kartą gyvenime šį stilių verta pamatyti kiekvienam, net ir tam kas architektūra visai nesidomi.

5. PARYŽIUS – BERLYNAS – AMSTERDAMAS

„Vienu šūviu trys zuikiai“ – apibūdinimas puikiai tinkantis kelionei Paryžius – Berlynas – Amsterdamas. Kelionė tokia turininga, kad ilsėtis tikrai nebus kada, o ypač žinių ištroškusiems turistams. Bus galima pamatyti ne tik įspūdingus pastatus, pilis, parkus, muziejus ir pagrindinius šalių paminklus, tačiau ir sudalyvauti degustacinėse edukacijose, o gal net pasiplaukioti laiveliu kanalais laisvu nuo ekskursijų metu.

4. ŠVEICARIJA – VOKIETIJA

Dar viena kelionė, kurioje galite apsilankyti, turistų labai pamėgta -  Šveicarija–Vokietija . Nors šioje kelionėje pažinsite miestus ir jų senamiesčius, gatveles ir istorinius pastatus – kelionė išsiskiria kvapą gniaužiančia, neapsakomo grožio gamta. Gausybė mėlyno vandens ežerų apsuptų kalvomis ir kalnais, srauniai tekantys putokšliai kriokliai, ne vienam turistui paliko neišdildomus įspūdžius ir ramybę širdyje.

3. VARŠUVA

Trečioje, prizinėje vietoje, turime ne ką kitą, o Varšuvą.  Kelionės metu ne tik aplankomas Varšuvos senamiestis bei  Koperniko mokslo centras (antrąją dieną), tačiau apsistojama 5*  viešbutyje INTERCONTINENTAL WARSZAWA. Viešbutis turi SPA zoną 43-iame aukšte, tad pasigrožėti miesto panorama šiltai sėdint sūkurinėje vonioje skuba kiekvienas turistas. Atsipalaidavus ir pailsėjus ryte kiekvieno norinčio laukia įspūdingi, aukščiausio lygio pusryčiai su putojančio vyno taure grojant arfai.

2. LAPLANDIJA

Viena mylimiausių tėvų, vaikų ir šeimų – kelionė į Laplandiją. Nors pagrindinis kelionės akcentas yra aplankyti Kalėdų Senelį, apsilankyti jo kaimelyje, pavažinėti rogių kinkiniu, kurį tempia elniai ar haskiai, sudalyvauti elfų dirbtuvėse  - siūlome ir kitų pramogų. Kelionės metu aplankomas Talino senamiestis, plaukiama keltu ir, taip pat, praleidžiama laiko Helsinkyje. O kam kelionė autobusu atrodo ne tokia patraukli –siūlome pas Kalėdų Senelį vykti lėktuvu.

1. KROKUVA

Daugiausiai dėmesio sulaukusi kelionė, į kurią išvyko beveik tūkstantis turistų - Krokuva.  Miestas vilioja ne tik savo įspūdingais rūmais, senamiesčiu ar riestainiais, kurių galima įsigyti kiekvienoje gatvelėje, tačiau ir pagrindine kelionės „uoga“ – Veličkų druskų kasyklomis. Tai mylima kryptis ne tik Lietuvos turistų, bet ir pačių lenkų, todėl eiles norinčiųjų ten patekti pamatysite bet kuriuo metų laiku. Norintiems taupyti laiką ir pamatyti kasyklas - ši savaitgalio kelionė yra puikus pasirinkimas!

Jūsų InterluxTravel  🙂