Kelionių agentūra Vilniuje ⭐️ Pigios kelionės ⭐️ InterLux

Interlux Travel rekomenduoja: apsilankykite didžiausiame SPA centre Baltijos šalyse!

 

Ne paslaptis, kad galimybę aplankyti kaimyninę Latviją Interlux Travel siūlo jau ne vienerius metus. Norinčius kelioms dienoms atitrūkti nuo kasdienybės kviečiame turiningai praleisti savaitgalį Rygoje, arba nuvykti į Cinevilla Studio kino miestelį, o ieškantys pigios poilsinės kelionės savo vasaros atostogas galėjo praleisti Liepojoje.

Tačiau šiemet Interlux Travel kviečia keliautojus išbandyti naują kryptį – tai 2 d. Kelionė į Jūrmalą su nakvyne vieninteliame 5* viešbutyje Jūrmaloje, o kartu ir didžiausiame SPA Baltijos šalyse! Tai unikali trumpos kelionės idėja – kas gi nenorėtų savaitgaliui atitrūkti nuo kasdienės rutinos ir atsipalaiduoti puikiame 5* viešbutyje,  įsikūrusiame unikalioje vietoje - kopose ir vešliose pušyse pasislėpusiame paplūdimyje?

Baltic Beach Hotel & SPA 5* istorija prasideda 2004. Poilsiautojų dėmesį iškart patraukė žavi viešbučio vieta – Baltijos jūros pakrantė Jūrmalos centre. Unikali vietovė kopų teritorijoje kviečia mėgautis ramiu poilsiu, pasivaikščioti tarp kvepiančių pušų, pučiant gaiviam jūros vėjui. Viešbutis siūlo 165 šiuolaikiškus kambarius ir liukso numerius, pro jo langus atsiveria fantastiški panoraminiai Baltijos jūros vaizdai. Tiesiai iš savo numerio poilsiautojai gali patekti į privatų paplūdimio klubą, paplūdimio barą bei grilį.

SPA paslaugos

„Baltic Beach SPA“ galima mėgautis saunos ritualais komplekse “The Banya”, vandens ir pirties poilsio komplekse „The Garden“, bei pirtimis ir baseinais su šiltu jūros vandeniu aktyvaus poilsio ir poilsio komplekse „Sea Wellness“.

SPA centras buvo įrengtas jungiant šimtmečiais tobulintas gydomojo purvo ir šaltinių tradicijas bei naujausius SPA industrijos pasiekimus. Pasitelkus medicinos įstaigų patirtį, estetinę mediciną bei patyrusių terapeutų žinias SPA netruko įgyti sertifikuotos medicinos įstaigos statusą. Šiuo metu centras siūlo daugiau nei 400 SPA procedūrų. Norintiems išsamesnių konsultacijų „Baltic Beach SPA“ siūlo apsilankyti pas savo centro gydytoją, kuris parengs gydymo kursą, bei papasakos apie visus galimus šalutinius procedūrų padarinius.

Viešnagės metu viešbučio svečiai gali nemokamai naudotis vandens sporto ir poilsio centru su 25 m šildomu jūros vandens baseinu, saunomis ir naujovišku treniruoklių klubu.

Žinoma, tokio plataus veiklų pasirinkimo sutalpinti į vieną savaitgalį Interlux Travel negali, tačiau kviečiame susipažinti su šiuo žaviuoju viešbučiu iš arčiau, ir galbūt ši 2 d. kelionė taps Jūsų tradicija? J

Restoranai

„Baltic Beach Hotel“ stebina ne tik SPA procedūrų pasirinkimu, bet ir išskirtinių patiekalų įvairove. O kokia gi savaitgalio kelionė be skanaus ir įvairaus maisto? Viešbutyje galima rasti 5 skirtingas virtuves su atskiromis terasomis  bei vaizdais į jūrą. Nepamirškite ir išskirtinės kurorto paplūdimio zonos – privataus paplūdimio klubo.

Mėgstantys itališką virtuvę galės užsukti į restoraną „il Sole“, jūros gėrybių mylėtojai pasisotinti galės restorane „Jūros gėrybių ir austrių terasa“ bei restorane „Jūros gėrybės ir grilis“, kuris taip pat žada ir stulbinančius vaizdus į jūrą, kurie Jūsų kelionę pavers nepamirštama patirtimi. Gatvės maisto mėgėjai galės užsukti į paplūdimio barą ir grilį, na o vestibiulio baras „Turtle Lounge“ tiekia platų užkandžių, sumuštinių, salotų ir lengvų pietų pasirinkimą visą dieną iki vėlumos.

Taigi, jeigu ieškote trumpos kelionės, galimybės pailsėti prie jūros, nieko nelaukite ir griebkite šį 2 d. Kelionė į Jūrmalą pasiūlymą! Su mūsų kelionių agentūra ne tik pailsėsite „Baltic Beach“ viešbutyje, pasimėgausite baltu paplūdimio smėliu bei ramybe, bet ir turėsite galimybę dalyvauti pažintinėse ekskursijose. Pirmąją kelionės dieną galėsite aplankyti Baltijos perlą – Rygos senamiestį, po Rygos senamiestį, kuris yra įtrauktas į UNESCO Pasaulio kultūros ir gamtos paveldo sąrašą. Na o antrąją dieną siūlome ekskursiją pačioje Jūrmaloje,  didžiausiame Baltijos šalių kurortiniame mieste. Lauksime Jūsų! J

Jūsų InterluxTravel  🙂