Kelionių agentūra Vilniuje ⭐️ Pigios kelionės ⭐️ InterLux

TOP 10 KELIONIŲ LĖKTUVU. 2022 METŲ INTERLUX TRAVEL PASIEKIMAI

Nors 2022 metų pradžia buvo sunki visiems – judėjome į priekį ir, prislopus ribojimams, išsijudino ir turistai. Net netikėjome, kad visi tiek pasiilgę kelionių. Kviečiame susipažinti su populiariausiomis mūsų kelionėmis ir turistų pamiltomis šalimis bei kelionėmis.

10. Turkija

Mūsų sąrašo dešimtuke paskutiniąją vietą užėmė Turkija.  Tai svetinga ir draugiška šalis, turinti seną istoriją bei įspūdingą gamtą . Turistams siūlomos pramogos nuo poilsio pajūryje iki apsilankymų seniausiose mečetėse ir amfiteatrų griuvėsiuose. Savo turistams siūlome pažintį su Turkija pradėti nuo sostinės - Stambulo. Kelionės metu aplankysite ne tik Camlicą kalną, tačiau ir Osmanų sultonų rūmus bei Konstantinopolio gynybinę sieną ir Auksinio rago įlanką. Būtinai paragaukite turkiškos arbatos, o norintiems aštresnių pojūčių – siūlome padegustuoti rakės.

9. JAPONIJA

Nors didžioji dalis turistų keliavo po Europą – neatsispyrė ir Japonijai. Garantuojame, kad kiekvienas iš šios kelionės parsiveš pačius  geriausius įspūdžius ir daugybę istorijų, o ką jau kalbėti apie lauktuves. Visuomet tarp turistų populiarus pirkinys būna ne tik sakė ar arbatos, tačiau ir lėlė Daruma. Ji laikoma didelės sėkmės simboliu ir ją galite rasti tik Japonijoje.

8. Jungtiniai Arabų Emyratai

Dar viena prabanga dvelkianti šalis – Jungtiniai Arabų Emyratai. Kiekvienais metais šalį aplanko šimtai tūkstančių turistų, lietuvaičiai ne išimtis. Keliautojus ypatingai traukia ne tik Omanas, Abu Dabis, Al Alinas ar architektūriniai šedevrai, tokie kaip Sheikh Zayed mečetė, tačiau ir didieji prekybos centrai, kurie atrodo kaip muziejai. Įsigyti galima visko : dizainerių drabužių, juvelyrikos, aukso, kvepalų , laikrodžių ir daugybę kitų prabangos prekių. Be šių pirkinių  turistai namo dar parsiveža prieskonių, arabiškos kavos, datulių.

7. JUODKALNIJA

Vienu šūviu – trys zuikiai! Šūkis tinkantis turistams, kurie 2022 metais rinkosi kelionę Juodkalnija –Albanija – Kroatija.  Paklausa buvo tokia didelė, kad šiemet turime kelionę lietuvių kalba  iš VILNIAUS. Tai puikus pasirinkimas šeimoms su vaikais, nes kelionės metu ne tik galėsite pasimėgauti poilsiu prie jūros, tačiau ir sudalyvauti  ekskursijose. O tiems, kurie norėtų pasibūti ilgėliau ir mėgaujasi kelionėmis autobusu – turime kelionę Juodkalnija su poilsiu prie jūros autobusu.

6. Islandija

Tikras atradimas keliautojams tapo Islandija.  Šalis stebina kvapą gniaužiančia gamta ir unikaliais vaizdais, kurie priverčia jaustis lyg būtumėte kitoje planetoje. Čia turėsite galimybę ne tik išsimaudyti natūraliai susiformavusiose karštose versmėse, tačiau aplankysite ir ,,Trolių pirštus“ bei galėsite pamatyti vulkanų ir ugnikalnių. Jei pasiseks – išvysite ir šiaurės pašvaistę.

5. Gruzija

Ne veltui ši šalis vadinama svetingąja, kiekvienas turistas čia yra mylimas, gerbiamas, lepinamas ir priimamas kaip savas. Ar jau žinote kokia tai šalis? Tikrai taip, tai -  Gruzija. Ji mūsų dešimtuke užėmė penktąją vietą. Ši kelionė ne tik pažintinė, bet kartu ir degustacinė, nes kelionės metu turėsite galimybę paragauti gruziniškų delikatesų, išgerti vyno bei gardžiai pavalgyti skambant gruziniškai muzikai. Žinoma, jei bus noro ir jėgų – neapseisite ir be šokių. O jei norite Gruzijoje praleisti daugiau laiko – mūsų puslapyje rasite ir ilgiau trunkančių kelionių.

4. Portugalija

Portugalija pavergė labai daug turistų širdžių. Šiltas klimatas, 3000 valandų saulės per metus ir 850 km besitęsiantis paplūdimys, kurį skalauja Atlanto vandenynas – puikus pasirinkimas atostogoms. Portugalija išsiskiria savo kraštovaizdžio įvairove bei unikaliu kultūros paveldu, kur tradicijos susipina su moderniuoju pasauliu. Sodrus ir išlaikytas vynas, gardus maistas bei svetingi žmonės Portugaliją paverčia aukščiausios kokybės turistų rojumi, į kurį suvažiuoja žmonės iš viso pasaulio. Norintiems partyrinėti daugiau ir atrasti šalies žavesį, siūlome apsilankyti ir Algarvėje.

3. Kroatija

Kroatija – tūkstančio salų, daugiau kaip 6000km besitęsiančio paplūdimio, 8 nacionalinių parkų, 11 gamtos parkų ir net dešimties pasaulio paveldo objektų  šalis. Sąlygos atostogoms čia tiesiog tobulos – malonus klimatas, skaidri ir šilta jūra, švarus paplūdimys, kalnai. Kroatai malonūs, šilti ir paslaugūs žmonės, vietiniai pardavėjai parduodantys maisto gėrybes ko ne visada surengs nedidelę degustaciją, papasakos ir paaiškins, kad turistas žinotų ką perka. Rekomenduojame paragauti Istrijos pusiasalyje gaminamų baltųjų vynų, šviežių jūros gėrybių bei naminių karvių, ožkų ir avių pieno sūrių.

2. Neapolis

Trečias pagal dydį Italijos  miestas Neapolis nepaliko abejingų ir 2022 metais jį aplankė šimtai turistų iš Lietuvos. Miestas pasižymi ne tik turtinga istorija, kultūra, menu, tačiau ir išskirtiniu itališku maistu. Vykstant į šią kelionę taip pat turėsite galimybę nuvykti iki Pompėjos bei Vezuvijaus ugnikalnių. Norintiems pamatyti dar daugiau – siūlome papildomas ekskursijas į Romą ir Vatikaną, Sorentą bei Formią ir Gaetą.

1. Klasikinė Italija

Turistų širdis 2022 metais pavergė ir pirmąją vietą užėmė Klasikinė Italija. Programa labai turininga, kelionės metu galite aplankyti Veroną, Gardo ežerą, Florenciją, Pizą, Veneciją, Toskaną, Milaną, Ligūriją, Romą bei Vatikaną. Ir visa tai – per 8 kelionės dienas! Kelionės metu neapsistojame vienoje vietoje ir vis keliaujame per Italiją, tai leidžia pažinti bei pamatyti daugiau šalies ir jos kultūros.

Kiekvienais metais kelionių  tendencijos būna skirtingos, tačiau metai iš metų  daugiausiai mūsų lietuvaičių aplanko  Italiją. Matyt, skanus maistas, gardus vynas ir šiltas klimatas yra būtent tai, ko turistai pageidauja atostogų metu. Tikimės jog  iš šių mūsų 2022 metų top 10 lėktuvinių kelionių išsirinksite sau patinkančią kryptį, ir kitais metais mūsų dešimtukas pasipildys naujomis kryptimis :)

Jūsų InterluxTravel  🙂