Kelionių agentūra Vilniuje ⭐️ Pigios kelionės ⭐️ InterLux

SAULĖTOJI ISPANIJA - KĄ APLANKYTI REKOMENDUOJA INTERLUX TRAVEL?

Interlux Travel kartu su keliautojais džiaugiasi prasidėjusiu vasaros bei kelionių sezonu! Orams vis labiau šylant, turbūt kiekvienas vis nekantriau laukia išsiilgtų atostogų bei galvoje dėlioja jų planus. Laikas paplūdimyje - neatsiejama atostogų dalis: tai ir baltas smulkutis smėlis, malonus vėjelis, tingus gulėjimas po skėčiu, šalti kokteiliai… Nors Lietuva tikrai gali pasigirti nuostabaus grožio paplūdimiais ant Baltijos jūros kranto, Interlux Travel siūlo pasižvalgyti po Ispaniją bei pasisemti įkvėpimo planuojant vasaros atostogas.

Pietų Ispanija Costa Del Sol

Costa Del Sol, išvertus iš ispanų kalbos, reiškia “Saulėtas krantas.” Be Costa Blancos, Costa Del Sol tikriausiai yra labiausiai lankoma vieta iš visų 10 Ispanijos pakrančių. Ir kai mėgausitės fantastiškais paplūdimiais, šeimos atostogoms pritaikytais patogumais ir Viduržemio jūros klimatu, suprasite kodėl. Vasaros sezonas yra geriausias laikas ten apsilankyti. Costa Del Sol garsėja ne tik dėl turistams gerai žinomų paplūdimių, tačiau čia taip pat galima atrasti daugybę paslėptų įlankų, garbinamų dėl itin skaidraus vandens ir vietinės atmosferos. Interlux Travel programoje yra ne tik poilsis nuostabiuose paplūdimiuose, bet ir ekskursinė programa, pavyzdžiui, išvyka į Rondą - miestą, skambiu pavadinimu, įsitaisiusio dviejų kalnų viršūnėse – netoli El-Tacho uolos.Miesto geografinė padėtis užburia - įsikūręs prie svaiginančio tarpeklio, 700 metrų aukštyje. Per miestą teka Gvadalevinos upė, dalydama jį į dvi dalis ir išgrauždama statų, maždaug 100 m gylio El Tacho kanjoną, virš kurio nutūpė miesto statiniai. Nepamirškime ir išvykos į Granadą, miestą, stovintį ant trijų kalvų, besileidžiančių į slėnį. Pasak legendos, šios kalvos, primenančios atvirą granatą ir davė miestui pavadinimą – Granada. Tik šiame mieste nuostabiai darniai dera nepaprasto grožio kraštovaizdžiai, senovinės architektūros pastatai ir balti naujų pastatų kvartalai. Granada laikomas vienu gražiausių pasaulio miestų. Jo architektūra, istorija ir tradicijos kartu su neįprastu gamtos kraštovaizdžiu stebina turistus. Na ir žinoma Gibraltaras - unikali vieta, turinti ypatingą geografinę padėtį, jungiančią Viduržemio jūrą su Atlanto vandenynu. Taip pat, tai puiki galimybė pasigrožėti Afrikos pakrantėmis ir aplankyti legendinę uolą, kuri užima pusę Gibraltaro miesto. Kelionės perliukas - tai Malaga - kadaise buvęs apleistas uostas, didžiausias Costa del Sol miestas  ir garsaus menininko Pablo Picasso bei aktoriaus Bandero gimtinė.

Poilsis Costa Bravoje

Costa Bravos regionas su įspūdingais kraštovaizdžiais ir putojančia Viduržemio jūros pakrante yra gali tapti viena įsimintiniausių kelionių prie jūros. Kraštovaizdį puošia banglentės, laukinės uolos ir nuostabūs paplūdimiai – neįmanoma nenorėti jų visų nufotografuoti! Rasite tiek didelių, plačių, smėlėtų paplūdimių, tinkamų šeimoms, tiek ir nuošalesnių, labiau laukinių. Bet Costa Brava yra kur kas daugiau nei tik paplūdimiai. Čia taip pat įsikūrę gražūs viduramžių miestai, dvelkiantys žavesiu ir mažo miestelio atmosfera. Pavyzdžiui, su Interlux Travel aplankysite Tossa de Mar - miestą, kuris pelnytai vadinamas Costa Bravos perlu. Miestas iki šių dienų yra įkvėpimo šaltinis poetams ir menininkams. Pasivaikščiosime jo senovinėmis gatvelėmis ir grožėsimės kvapą gniaužiančiais vaizdais iš XI amžiaus tvirtovės aukščio. Dar viena įspūdinga, turistų mylima ekskursija - išvyka į Monseratą. Monserate yra daugiau nei tūkstantis uolų, kurios sukuria unikalų vaizdą ir užburia savo peizažais. Kalnų grandinė buvo suformuota prieš keletą milijonų metų ir virto keistokomis fantastinėmis gamtos sukurtomis figūromis. Taip pat turistams rekomenduojame ir Kadakesą, kuris dėl savo grožio visada traukė magiškai kūrybingus asmenis. Didysis ispanų menininkas Salvadoras Dali gyveno ir dirbo mieste su savo žmona ir mūza Gala. Abejingų nepaliks sniego baltumo namai, vaizdingos pilnos gėlių gatvės, alyvmedžių giraitės, jūros kvapas, paplūdimiai ir miestą supančios Pirėnų kalnų viršūnės.

Tai tiek trumpai šį kartą norime Jums papasakoti apie Ispanijos “deimančiukus.” Visus kelionių pasiūlymus galite rasti čia - kelionės į Ispaniją. Iki greito susimatymo kelionėse!

Jūsų Interlux Travel 🙂