Kelionių agentūra Vilniuje ⭐️ Pigios kelionės ⭐️ InterLux

KELIONĖS ŠEIMAI - KUR KELIAUTI, NORINT SUTAUPYTI?

Nors atostogų ir kelionių laukiame visi, jų planavimas gali atnešti ir daug streso bei finansinių rūpesčių. Net ir keliaujant vienam pasitaiko nenumatytų išlaidų, o ką jau kalbėti apie kelionę su šeima? Vis tik, noras nuostabiai praleisti laiką su vaikais, neturėtų būti pasiekiamas tik ištirpinus visas santaupas! Europoje galima atrasti ne vieną vietelę, viliojančią patraukliomis kainomis, o pati Europa yra žalių laukų, vešlių kalnų, mėlynų jūrų ir daug kitų stebuklų šalis. Tai taip pat labai šeimoms tinkama vieta su daugybe miestų, išvystytu transportu bei aiškia komunikacija. Visiems žinoma, kad geriausios šeimyninės atostogos visada yra tos, į kurias keliauti su vaikais yra malonu ir paprasta! Tad Interlux Travel siūlo pasižvalgyti po būtent tokius kelionių pasiūlymus.

Švedija

Švedija, ypač Stokholmas, buvo išrinkta viena geriausių vietų vaikams Europoje. Čia yra daug įvairių lankytinų vietų, vaizdingų sodų ir parkų, kuriuos būtina aplankyti, o tėvus su mažais vaikais džiugina tai, kad beveik visos vietos yra pritaikytos vaikams su vežimėliais. Įvairiuose Švedijos miestuose yra daugybė muziejų ir galerijų, su puikiais edukaciniais užsiėmimais, ir daug zoologijos sodų bei pramogų parkų, kad vaikai linksmintųsi. Na, o jei norite paįvairinti savo kelionę, Interlux Travel siūlo ne vieną kruizą į Švediją. Tai būtų ne tik galimybė pamatyti visų išgirtą Stokholmą, bet ir didžiulė atrakcija vaikams! Kruizo metu galėsite pasirinkti kajutės klasę pagal savo šeimos biudžetą, kelte bus siūlomi tiek pusryčiai, tiek vakarienė, kurių metu vaikams taikomos didelės nuolaidos. Vaizdas pro kavinės langus bei nuo denio ilgai įstrigs tiek vaikų, tiek jūsų atmintyje!

Kroatija

Nedaug žmonių supranta, kokia šeimos atostogoms palanki yra Kroatija, tačiau, tiesą sakant, tai viena geriausių šalių šeimai. Kroatija yra viena geriausių vietų Europoje su vaikais, nes visoje Kroatijoje vyrauja tvirtos šeimos vertybės, todėl ji yra labai svetinga šalis tiems, kurie keliauja su vaikais. Kroatijoje yra daug paplūdimių ir pėsčiųjų takų, atitinkančių visų fizinius sugebėjimus, taip pat interaktyvių muziejų, senovinių miestelių ir tvirtovių, kurios leis vaikams pasijusti tarsi pasakoje. Interlux Travel kelionės pasiūlymas į Kroatiją  apima ne tik šią šalį, bet ir Juodkalniją bei Albaniją. Būdami Kroatijoje aplankysite tikrų tikriausią perlą - Dubrovniką, miestą, panašų į pasakų karalystę. Kad apsigintų nuo priešų, miestas buvo apsuptas storomis gynybinėmis sienomis, kurios beveik nepakitusios išliko iki mūsų dienų. Dubrovniks visada gyvas: vaikai žaidžia prie įtvirtinimų, siaurose gatvėse džiūsta rūbai, o senukai neskubėdami žvejoja. Taip pat verta paminėti, kad miestas reguliariai tampa dekoracija kino filmams: tai jis viduramžių miestas, tai fantastinių, išgalvotų pasaulių dalis. Tai neabejotinai paliks įspūdį vaikams!

Italija

Žinoma, Italijos negalime nepaminėti. Daugeliui žmonių Italija yra mėgstamiausia kryptis keliaujant su vaikais po Europą. Nuostabi Viduržemio jūros pakrantė, senoviniai griuvėsiai ir garsios meno bei istorinės įtakos džiaugsmą atneša tiek vaikams, tiek tėvams. Daugelis šeimų kasmet pasirenka Italiją kaip kelionės kryptį kad ir kiek metų būtų jų vaikams. Tai yra didelė šalis, kurios kelionė iš vienos pusės į kitą gali užtrukti iki 12 valandų, todėl turbūt reikėtų pasirinkti tam tikrą Italijos dalį, kurią norėtumėte aplankyti su šeima. Žinodami, kaip turistai myli šią šalį, Interlux Travel paruošė visą puokštę kelionės pasiūlymų į Italiją. Tarp mūsų rekomendacijų šeimai - ir poilsis Rimini kurorte, ramiame miestelyje ant pačio Adrijos jūros kranto. Tvarkingas, jaukus viešbutis įsikūres vos minutė kelio iki paplūdimio, su viešuoju transportu, vežančiu į patį miestelio centrą, Riminis tikrai turėtų atsidurti jūsų kelionių sąraše. Žinoma, kaip visada, siūlome ir ekskursinį paketą, kad nebūtų nuobodu - tai ir išvyka į Venecija, ir į San Mariną, Urbiną ir t.t.

Tai tik keletas pasiūlymų, apie kuriuos norėjome pakalbėti šiandieną. Kelionės su vaikais be abejonės gali sukelti daugiau rūpesčių, nei keliavimas dviese, tačiau jos taip pat atneša ir nepalyginti daugiau džiaugsmo, o sukurti prisiminimai ilgai išlieka širdyse bei stiprina šeimos ryšį. Tad nedvejokite, nusiteikite nuotykiams ir leiskitės į keliones, o Interlux Travel pasirūpins kelionės rūpesčiais 🙂