Kelionių agentūra Vilniuje ⭐️ Pigios kelionės ⭐️ InterLux

SVAJOJATE PASINERTI Į “LAUKINIUS” NUOTYKIUS? KELIAUKITE Į KENIJĄ!

Mieli keliautojai! Deja, bet vasara jau skuba mus palikti ir skaičiuoja paskutines dienas. Tikimės, kad jos metų ne tik pailsėjote, pasimaudėte bei pasideginote prie jūros, bet ir aplankėte ne vieną pasaulio kampelį. Vieno rinkotės keliauti po Europos sostines ir pažinti kultūrinį paveldą, kiti leidotės į tolimus kraštus, žydro vandens ir balto smėlio link. Na o Interlux Travel skuba pranešti, kad vasarą nesnaudėme ir paruošėme jums nuostabią naują kelionės kryptį - įspūdingą safari džipais po Keniją! Šiuo metu siūlome tik vieną vienintelę datą - lapkričio 28 d. - gruodžio 7d. Tokiu laiku visi jau bus pamiršę vasaros karštį ir linksmybes, svajos apie naujas atostogų kryptis bei išsiilgs naujų potyrių! Tad jeigu jau seniai galvoje sukasi mintis leistis į pažintinę kelionę, prisiliesti prie laukinės gamtos, pamatyti niekada gyvai neregėtus gyvūnus bei pamatyti, kokia gi ta laukinė Afrikos oazė, tai ši kelionė kaip tik jums.

Kenija yra unikali kelionių kryptis, siūlanti neprilygstamą safario patirčių sąrašą. Tai vieta visiems keliautojams, nepaisant jų pomėgių, biudžeto ir turimo laiko. Kenija kiekvienam keliautojui siūlo daugybę pramogų ir galimybių – daugiau nei bet kuri kita vieta Afrikoje. Lankytojai gali tikėtis nuostabių kraštovaizdžių, įvairių kultūrų ir mitų, viliojančių smėlio paplūdimių, įvairių nuotykių, ir, svarbiausia, galimybės pamatyti retą laukinę gamtą. Mūsų kelionė prasidės iš Rygos, kur turėsime skrydį į Stambulą. Stambule praleisime vieną naktį, o dieną turėsime galimybę leistis į pažintinę ekskursiją po Stambulo senamiestį, Mėlynąją mečetę (Sultanahmet mečetę), Antikinį hipodromą, Šv. Sofijos katedrą bei daug kitų žymių turistinių objektų. Bet Stambulas - tai tik tarpinė stotelė, tikrieji nuotykiai laukia Kenijoje!

Nairobi. Iš Stambulo skrisime tiesiai į Kenijos sostinę - Nairobi. Nairobi yra jauniausia, moderniausia ir greičiausiai auganti vieta Afrikoje. Tai plakanti Kenijos širdis, milžiniškas vietinių gyventojų, turistų ir emigrantų katilas. 1899 m. pradėjęs veikti kaip geležinkelio depas, miestas sparčiai išaugo ir dabar jame gyvena daugiau nei keturi milijonai žmonių. Garsus dėl savo unikalių lankytinų vietų, įvairių kultūrų, jaudinančių įvykių ir triukšmingo naktinio gyvenimo, miestas neabejotinai palieka neišdildomą įspūdį. Jau pirmąją viešnagės Nairobyje dieną leisimės į apžvalginę ekskursiją džipais po Nairobį, kad iš arčiau susipažintume su nuostabia gamta, draustiniais bei parkais. Nairobi - tai vienintelė vieta, kur taip arti nuo miesto galima stebėti liūtų, žirafų ir daugelio paukščių gyvenimą. Aplankysime žirafų centrą, kur turėsite galimybę pamaitinti šiuos nuostabius gyvūnus iš rankų, paglostyti, apkabinti ir net pabučiuoti.

Didysis 6 dienų safaris džipais. Tai - šios kelionės “perliukas”. Safari džipais vyksime į Masai Mara parką. Masai Mara nacionalinis rezervatas užima plotą, kuris yra šiek tiek didesnis nei Los Andželo. Šis visame pasaulyje žinomas nacionalinis rezervatas yra ne tik didžiausias Kenijos pasididžiavimas, bet ir viena gražiausių vietų pasaulyje. Tikėkitės išvysti plačias pievas, kuriose laisvai vaikšto daugiau nei 1 milijonas zebrų ir gnu, dramblių kaimenes, geriančias vandenį šalia vandens, buivolių, o jei būsite pakankamai kantrūs – liūtus, gepardus ir leopardus, tyliai besiruošiančius medžioklei. Safario metu užsuksime į didįjį Rifto slėnį. Pats apsilankymas šioje vietoje suteiks neišdildomų įspūdžių, nes panoraminiai vaizdai tiesiog gniaužia kvapą. Reta ekosistema sutelkta unikalioje Rifto slėnio gamtoje apdovanoja saugybe mineralinių šaltinių, išsiveržiančių į išorę, kurie sudaro ištisus ežerus paviršiuje. Paskui leisimės aplankyti Naivašos ežero. Tai unikalus vulkaninės kilmės gėlo vandens ežeras, esantis garsiajame lūžių slėnyje. Begemotai ilsisi prie pat kranto, šimtai pelikanų siūbuoja bangose, o zebras ir žirafas galima sutikti tiesiog kelyje, už draustinio ribų! Nepamiršime ir Nakuru parko. Tai ornitologinis rojus, kuriame gyvena daugiau nei 450 paukščių rūšių. Parkas užima apie 188 km2 ir yra aštuonių Didžiojo Rifto slėnio ežerų sistemos dalis. Nakuru gyvena daugiau nei pusantro milijono flamingų. Esant geram orui, ežere vienu metu gali susiburti per milijoną rožinių flamingų. Iš tolo jie atrodo kaip didžiulis rožinis debesis. Nakuru parkas labai patogus safariui, nes būtent čia galima pakankamai pamatyti gyvūnus iš arti ir padaryti geras nuotraukas. Na o paskutinis didelis objektas, kurį pamatysite - tai Amboseli draustinis. Pavadinimas „Amboseli“ kilęs iš masajų kalbos žodžio, reiškiančio „sūrios dulkės“, ir yra viena geriausių vietų Afrikoje pamatyti dideles dramblių grupes iš arti. Gamtos mylėtojai čia gali apžiūrėti penkias skirtingas buveines – nuo sausos Amboseli ežero dugno iki pelkinių sieros šaltinių, savanų ir miškų. Taip pat galėsite aplankyti vietinę masajų bendruomenę, kuri gyvena aplink parką ir susipažinti su jų autentiška kultūra.

Esame tikri, kad šis kelionės pasiūlymas - tai tikra pažintinės kelionės “bomba”, galimybė pamatyti iki šiol nematytus vaizdus, pajusti laukinę gamtą iš arti. Primename, kad visas keliones detales galite pamatyti Interlux Travel puslapyje Kenija. Lauksime Jūsų skambučio!

Jūsų Interlux Travel 🙂