Kelionių agentūra Vilniuje ⭐️ Pigios kelionės ⭐️ InterLux

Aktualu planuojantiems keliones lėktuvu: „Ryanair“ mažina skrydžių skaičių iš Vilniaus

Ryanair

Kelionės lėktuvu visuomet reikalauja daugiau dėmesio planavimui, nei, pavyzdžiui, autobusinės kelionės, kuomet galime griebti paskutinės minutės pasiūlymą savaitgalio kelionei į kokį nors žavų Europos miestą, per daug nesirūpinant logistiniais klausimais.

Tačiau, galvojant apie kelionę lėktuvu, reikia suplanuoti ne tik apgyvendinimą, įsigyti bilietus, pasidomėti, kokius žymius objektus reikėtų aplankyti, bet pasirūpinti ir pervežimu tarp oro uostų, iki viešbučio ir t.t. Tad nenuostabu, jog keliautojai visada mieliau renkasi skrydį iš artimiausio miesto - tai juk viena problema mažiau, planuojant savo atostogas, ar ne?

Deja, tačiau Airijos oro bendrovė „Ryanair“ paskelbė, jog artėjančio vasaros sezono metu suplanuotų skrydžių iš Vilniaus dažnumą ketinama mažinti 30 proc. Tokį sprendimą avialinijos priėmė reaguodamos į Vilniaus oro uosto sprendimą nuo sausio padidinti mokesčius 28 procentais. Toks kainų didinimas kenkia susisiekimui, eismui ir darbo vietoms, taip pat žalą daro ir Vilniaus turizmui. Mokesčių didinimas skatina bilietų kainų augimą, tad skrydžiai į Vilnių ir iš jo tampa mažiau konkurencingi ir „Ryanair“ mieliau renkasi kitus ES oro uostus, kurie kainas kaip tik mažina, kitaip nei Vilniaus oro uostas.

Taigi,  2023 metų vasaros metu „Ryanair“ naikins dvi kryptis ir mažins skrydžių kiekį dar 11-oje maršrutų:

  • Nebeliks skrydžių iš Vilniaus į Jungtinės Karalystės Birmingemo ir Lydso/Bradfordo oro uostus;
  • Avialinijos mažins skrydžių skaičių į Atėnus, Berlyną, Bilundą, Korfu, Dubliną, Frankfurtą, Gdanską, Londono Stanstedą, Milaną, Veneciją ir Vieną.

Tad planuojantiems savo vasaros keliones raginame bilietais rūpintis pradėti jau dabar, nes bilietų kainos iš Vilniaus tik brangs. Taip pat siūlome neatmesti ir kelionių agentūrų pasiūlymų - nors dažnu atveju savarankiškos kelionės gali atsieiti pigiau, kartais ir kelionių organizatorių parduodamos kelionės pasirodo esą pigesnės. Tad Interlux Travel kviečia priimti šią žinią tik kaip galimybę paįvairinti savo kelionę ir neapsiriboti vien tik skrydžiais iš Vilniaus! Turime puikų oro uostą Kaune, o įvairias tiesioginių skrydžių kryptis siūlo ir Rygos oro uostas, kuris atveria skrydžių galimybes, kokių niekada neturėjome Vilniuje. Neslėpsime, kad šia avialinijų žinia mažinti skrydžių kiekį daro įtaką ir mums, kaip kelionių organizatoriui, tačiau mes siūlome išeitį savo keliautojams - perkant kelionių pasiūlymą ir susirinkus pakankamam norinčiųjų skaičiui, kartu galite pasirinkti ir pervežimą iš Vilniaus, Kauno ir Panevėžio iki Rygos oro uosto!

 

Pavyzdžiui, nors „Ryanair“ mažins skrydžių dažnumą į Dubliną ir Berlyną, ši aviakompanija skraidina keliautojus ir iš Rygos. Jeigu seniai galvojote aplankyti Airijos ar Vokietijos sostines, galbūt leistis į savaitgalio kelionę lėktuvu, kviečiame pasinaudoti garantuotų „City tour” kelionių pasiūlymais -  3 d. savaitgalis Dubline, arba 4 d. savaitgalis Berlyne, na o mes pasirūpinsime pervežimu iki Rygos oro uosto ir atgal. Prisiminkime ir jau minėtą galimybę skristi iš Kauno - pavyzdžiui, iš ten „Ryanair“ skraidina į Izraelį, kur Interlux Travel kviečia pailsėti prie Raudonosios jūros Eilate.

 

Taip pat reikia pripažinti, kad Rygos oro uostas visuomet turėjo platesnį skrydžių pasirinkimą planuojantiems egzotines keliones į tolimesnius kraštus. Rygos oro uostas (RIX) yra didžiausias Latvijos oro uostas, įsikūręs visai netoli Rygos centro. Tai leidžia jį laisvai pasiekti nuo miesto centro - galite rinktis ne tik taksi ar nuomotą automobilį, tačiau ir viešąjį transportą. Nuvykti į oro uostą iš Lietuvos taip pat gana paprasta - galite keliauti autobusu ar netgi lėktuvu iš Vilniaus bei Palangos oro uostų. Vykti galima ir nuosavu automobiliu, kurį palikti galėsite visai šalia esančioje saugomoje aikštelėje. Parkavimo paslaugomis siūlome pasirūpinti iš anksto, tai padaryti galite RIX tinklalapyje. Na, o norintiems keliauti visai be rūpesčių, kviečiame pasinaudoti Interlux Travel kelionių lėktuvu pasiūlymais, o mes suorganizuosime pervežimą iki Rygos ir atgal. Iki susimatymo!

Jūsų Interlux Travel 🙂