Kelionės Autobusu: Kodėl Verta Rinktis?

KELIONĖS AUTOBUSU: KODĖL VERTA RINKTIS?

Planuojant tolimesnes išvykas į užsienį neretas dažniausiai pasirenka keliones lėktuvu – dabar tai bene greičiausias bei patogiausias būdas pasiekti bet kurį pasaulio kampelį. Vis dėlto, pravartu pagalvoti ir apie tuos, kuriuos skrydžiai gali bauginti, o tolimesnės ir ilgesnės kelionės gali sukelti „pavojų“ piniginei. Pagaliau, visi esame žingeidūs išvysti daugiau už savo gimtosios šalies ribų nesijaučiant lyg kelionė į užsienį galėtų atstoti kokią nors prabangos prekę ar reikalautų siaubingai daug planavimo ir pasiruošimo. Tokiais atvejais jokiu būdu nevertėtų nuleisti rankų – visada egzistuoja alternatyvos svajonių kelionėms tapti realybe! Šiuo atveju ekskursinės kelionės autobusu galėtų tapti viena iš jų – tad apžvelkime daugiau privalumų verčiau renkantis tokią išvyką. Galiausiai, trumpos bei pigios kelionės, pažintinės ar poilsinės, gali patraukti bet kurį!

1. Trumpos kelionės – galimybė laisvai planuotis asmeninį laiką.

Žinoma, renkantis kelionę bet kokia transporto priemone visada galėsite atrasti kelių dienų ir daugiau trukmės išvykų. Nepaisant to, tiek kelionės lėktuvu, tiek kruizai gali varginti savo galimais persėdimais, laukimo laiku tarp išvykimų ar įvairių kitų priežasčių. Čia kelionė autobusu galėtų išspręsti bene didžiausią dalį tokių problemų, kartu – leisti lengviau susidėlioti savo asmeninius planus. Tokios išvykos neretai gali būti vienos iš trumpesnių, o pačios kelionės autobusu metu galėsite tvarkyti darbo reikalus ar užsiimti savo pomėgiais – filmų žiūrėjimu, knygų skaitymu ir panašiai.

Pažintinė kelionė į Prahą ir Dresdeną ne tik „nesuvalgys“ daug jūsų laiko ar santaupų, bet kartu leis susipažinti ir su bene gražiausiais bei istorija alsuojančiais Centrinės Europos miestais. Vos per 5 dienas – nuo pat išvykimo ir atvykimo į Lietuvą – turėsite galimybę pasivaikščioti po Varšuvą, susipažinti su žymiausiomis Prahos lankytinomis vietomis bei patyrinėti Dresdeną – turėsite galimybę aplankyti netgi 3 skirtingas šalis tik per 5 dienas! Turintiems trumpas atostogas tai puiki galimybė skirti laiko tiek artimiesiems, tiek sau, o labiausiai užsiėmusius pažįstamus galėsite priversti aikčioti papasakoję, kaip vos prieš 3 dienas plaukiojote gražiausia upe Čekijoje – Vltava, o dar vakar kvėpavote „vokišku“ oru Dresdene.

2. Kelionės autobusu – galimybė pamatyti daugiau nei tikėjotės!

Kad ir kokios trukmės kelionė bebūtų, išvykos autobusu metu turėsite kirsti daugiau nei vienos užsienio šalies sieną. Vien tik tai – didžiulė galimybė susipažinti su daugiau vietų nei yra numatyta jūsų kelionės plane. Ir nors ne visuose miestuose, kaimeliuose ar kitose įdomiose vietose tektų pasivaikščioti, naujos atsiveriančios vietovės pro autobuso langą stipriai paįvairins jūsų kelionę.

Paryžius, Amsterdamas ir Berlynas – pažintinė kelionė, tiksianti bet kuriam, norinčiam artimiau susipažinti tiek su lankomų šalių lankytinais objektais, tiek su pačiomis valstybėmis. Juk šios kelionės metu ne tik galėsite mėgautis romantiškais Paryžiaus vaizdais, Versalio ir Notre-Dame de Paris didybe ar pasiplaukioti Amsterdamo kanalais, bet kartu ir iš arčiau pamatyti gyvenvietes ir kraštovaizdžius tų šalių, kurias turėsite galimybę kirsti skersai – Lenkijos, Vokietijos, Prancūzijos ir netgi Belgijos. Žinoma, gidas pasirūpins, kad tokia įvairiaspalvė kelionė jums neprailgtų, o atvirkščiai – sužadintų norą sugrįžti vėl ir vėl.

3. Vieno tipo transporto priemonė – patogesnė kelionė tiek iš gimtosios šalies, tiek tarp suplanuotų kelionės taškų.

Keliaujant savarankiškai neretai tenka papildomai ieškotis informacijos apie transportą užsienio šalyse – koks yra prieinamas, koks būtų patogiausias, kokios jo kainos svetur. Nors kelionių agentūros ir organizacijos pasirūpintų tuo už jus, kelionė autobusu nesukeltų jokio papildomo galvos skausmo – vienas autobusas jus išgabens iš Lietuvos, nuveš į jūsų pasirinktas vietas ir saugiai parveš atgal, tad kartu taip sutaupysite aibę laiko bei pinigų.

Kelionė į gražiausias Europos vietas Vokietijoje ir Šveicarijoje niekada nebuvo patogesnė! 7 dienų kelionės metu turėsite galimybę susipažinti ne tik su tokiais miestais kaip Niurnbergas ar Viurcbergas, bet ir su ypač lankytinais bei bene nuostabiausiais Ciurichu, Bernu, Liucerna ir netgi Ženeva. Visa tai – prieinama vos viena kelione autobusu, kuri atims žadą ir privers įsimylėti švelnius ir elegantiškus Šveicarijos vaizdus.

4. Poilsinės kelionės prie jūros pasiekiamos už itin prieinamą kainą.

Žinoma, bene didžiausias kelionės į užsienį privalumas – galimybė iš arčiau pamatyti bei pažinti bet kokią užsienio šalį. Tiesa, nors ekskursinės kelionės gali dominti toli gražu ne visus, galimybė susiplanuoti poilsinę išvyką svetur, o ypač prie jūros gali priversti kraipyti galvas ne vienam – ar tik ne pigiau būtų nuvažiuoti į Palangą? Tikrai ne! 11 dienų trukmės kelionė autobusu į vieną žinomiausių Europos bei Viduržemio jūros kurortų – Rimini – patenkins bet kokius jūsų lūkesčius! Ši kelionė tiks ne tik norintiems aplankyti Italiją ir apžiūrėti lankomiausias jos vietas, bet kartu ir ieškantiems poilsio šiltame smėlyje prie ramiai banguojančios jūros. Na, o vienas didžiausių šios kelionės pliusų – autobusas, saugiai ir pigiai galėsiantis jus nuvežti ir parvežti atgal. Toks poilsis prie jūros ne tik patenkins bet kokius jūsų kelionių norus, bet kartu ir sužadins norą sugrįžti čia vėl.

Jei autobusu keliauti dar neteko – būtinai rekomenduojame tai išbandyti. Ypač tiems, kuriems tai būtų pirmoji kelionė už Lietuvos ribų. Lauksime Jūsų ir iškilus klausimams – visuomet atsakysime.

Jūsų Interlux Travel 🙂