Interlux Travel Komandos Kelionė Į Italiją - Ką Gi Pamatėme?

Interlux Travel Komandos Kelionė Į Italiją - Ką Gi Pamatėme?

Spalio pabaigoje Interlux Travel kolektyvas nusprendė paįvairinti darbo kasdienybę ir porą dienų padirbėti nuotoliniu būdu - ir ne iš kur kitur kaip iš saulėtosios Italijos. Kaip žinia, Interlux Travel turi du viešbučius Riminyje - miestelyje prie Adrijos jūros. Tad mūsų komanda nusprendė nuvykti ir juos apžiūrėti patys, kad vėliau galėtume savo turistams teikti tik tikras ir nuoširdžias rekomendacijas. Apžiūrėjome ne tik viešbučius, bet ir aplinkinius miestelius, prisiklausėme Interlux Travel samdomų gidų istorijų bei išragavom vietinį maistą. Labai džiaugiamės gavę tokią progą ne tik naudingai praleisti laiką, bet ir pasidžiaugti vis dar šildančia Italijos saule. Na o pas jus skubame su savo pastebėjimais ir rekomendacijomis.

Mūsų kelionių agentūra įsigijo du viešbučius Riminyje, beveik ant Adrijos jūros kranto. Tai Hotel Costazzurra by Interlux bei Villa Ella by Interlux. Costazzurra - tai jaukus viešbutis, įsikūręs už keleto žingsnių nuo Viserbella paplūdimio. Vos atvykus mus sužavėjo terasa su besiplaikstančiomis baltomis užuolaidomis ir jaukiais krėslais. Taip ir norėjosi pasėdėti bei pasidžiaugti šiltais saulės spinduliais. Iš terasos patenkama į didelį šviesų restoraną su baru, kur kiekvieną rytą pateikiami pusryčiai. Šios bendros erdvės sukuria jaukumą, tad puikiai galėjome įsivaizduoti čia gyvenančius tiek šeimą su vaikais, išsiruošusią į atostogas, tiek romantiškai laiką leidžiančią porelę. Villa Ella taip pat turi ir terasą, ir restoraną, kuriame pateikiami pusryčiai. Viešbučio kambariai yra nedidukai, kaip ir priimta Italijoje, bet kiekvienas turi savo vonios kambarį, oro kondicionierius, drabučių spintas, televizorius bei nemokamą belaidį internetą. Kambariai taip pat įvairūs - galima rinktis tiek vienvietį, dvivietį, tiek kambarį šeimai. Abu viešbučiai stovi beveik šalia vienas kito ir yra už 4,3 km nuo Riminio stadiono, 8 km nuo pramogų parko „Fiabilandia“ ir 2,6 km nuo miniatiūrų parko „Italy in miniature“. Viešbučiai mums labai patiko, kambariai buvo nedidukai, tačiau naujai atrenovuoti bei tvarkingi, na o labiausiai džiugino itališki vaizdai per kambarių balkonėlius!

Kaip jau minėjome, Interlux Travel veltui laiko nešvaistė ir pasinaudojo agentūros siūlomomis paslaugomis - užsisakė ekskursines išvykas po Riminį, San Mariną, Raveną bei Urbiną. Tai nuostabūs itališki miesteliai, menantys gilią praeitį ir galintys pasigirti turtinga istorija. Riminis - tai uostamiestis prie Adrijos jūros, anksčiau tai buvo svarbus susisiekimo mazgas, o dabar tapo kurortiniu miesteliu bei turistų traukos objektu. Kilometrais besitęsiantis auksinis paplūdimys, nuostabaus grozio miestelis ir skanus maistas - ar galima norėti daugiau? Aplankant Riminį gausite ir unikalią progą aplankyti dvi valstybes - ne tik Italiją, bet ir mažytį San Marina, įsikūrusį ant kalno. Jame ne tik gausu istorinių pastatų, pilies bokštų bei paminklų, bet ir verta apsipirkti, nes prekėms netaikomas pridėtinės vertės mokestis. Ravena sužavėjo savo bazilikomis bei poeto Dantės muziejum ir kapu, na o Urbinas pakerėjo savo didinga tvirtove. Nenorime Jums

Nors į Italiją vykome pačioje Spalio pabaigoje, oras vis dar džiugino - švietė sauė, buvo apie 23-24 laipsnius šilumos. Pats Riminio miestelis yra labai geroje vietoje - iš ten lengvai galima nuvykti į Veneciją, Florenciją, Boloniją bei kitus Italijos miestelius. Tačiau ilsėtis tikrai galima ir niekur nevykstant - kaip jau minėjome, Riminis turi puikų paplūdimių ruožą, o pats kurortą siūlo daugybę turistinių veiklų. Deja, tačiau sezonas jau baiginėjasi, tad ir patogių skrydžių tarp Lietuvos bei Riminio reikia pasižvalgyti. Tačiau kviečiame nepamiršti ir vis užsukti į mūsų puslapį kelionės į Italiją, kur kai tik galėsime, paskelbsime naujas datas kelionei į Rimini. Iki susitikimų kelionėse!

Jūsų Interlux Travel  🙂