Kelionių agentūra Vilniuje ⭐️ Pigios kelionės ⭐️ InterLux

PASITIKIME PAVASARĮ! 4 KELIONĖS PATARIMAI PAVASARIO ATOSTOGOMS

 

Interlux Travel sveikina keliautojus pagaliau sulaukus pavasario ne tik kalendoriuje, bet ir lauke! Ilgai laukta saulė džiugina savo šiltais spinduliais ir kartu su bundančia gamta kviečia į naują pavasario nuotykį. Nesvarbu, ar esate studentas, ieškantis pigių paskutinės minutės kelionių pasiūlymų, ar šeima, planuojanti poilsinę kelionę, pavasarinės kelionės planavimas gali būti ir įdomus, ir varginantis. Interlux Travel paruošė savo turistams keletą kelionės patarimų, padėsiančių geriau pasiruošti pavasario atostogų kelionei ir išvengti paskutinės minutės streso.

Oras gali būti permainingas. Tai vertėtų turėti omenyje, ypač jeigu planuojate aplankyti keletą šalių. Pavasarinis oras dažnai reiškia, kad džiuginanti šilta saulė staiga gali virsti nemaloniu lietumi ar netgi sniegu, giedras dangus staiga apsiniaukti. Taip pat turėkite omenyje, kad temperatūrų skirtumai ryte ir vakare gali gerokai skirtis. Tad būkite pasiruošę оrų pokyčiams: prieš išvykdami būtinai pasidomėkite vietine orų prognoze, pasiruoškite krituliams - visada pravers kompaktiškas skėtis, lietpaltis, papildoma avalynės pora.

Būkite pasiruošę alergijoms ar staigiam peršalimui. Pavasaris yra gėlių ir medžių žydėjimo metas, todėl kai kuriems žmonėms tai gali sukelti alergiją. Net jeigu įprastai, būnant Lietuvoje, alerginės reakcijos jums nepasireiškia, užsienyje galite susidurti su jums nežinomomis augalų rūšimis, tad patariame į kelionę pasiimti vaistų nuo alergijos. Dėl permainingų oro sąlygų galite ir peršalti. Geriausia tam pasiruošti iš anksto ir į lagaminą įsimesti vaistinėlę - po keletą tablečių jums veiksmingų vaistų, pleistrų ir t.t. Nors orų prognozės žadės nuostabų orą ir daug saulės, nepamirškite, kad pavasario orai nepastovūs ir įsimeskite šalikėlį, šiltesnį megztinį. Tokiu būdu apsisaugosite nuo galimo peršalimo ir išsaugosite savo atostogas.

Susidarykite atostogų planą. Šylant orams, keliaujančių skaičius įprastai ima didėti. Ypač turistinėse vietose gali formuotis spūstys, prie bilietų nusidriekia eilės. Tad siūlome bent preliminaria kelionės programa pasirūpinti iš anksto, susidėlioti objektus, kuriuos būtinai norėtumėte pamatyti, pasidomėti, ar įmanoma bilietus nusipirkti iš anksto, patikrinti vietos užimtumtumą esamuoju laiku internete. Neatmeskite galimybės pasinaudoti vietinių kelionių kompanijų paslaugomis, galbūt užsisakyti ekskursiją, pamoką, ir taip pažinti kultūra bei žmones. Jeigu visa tai skamba per daug varginančiai, bet vis tiek norėtumėte pažinti šalį, į kurią planuojate keliauti, kviečiame savo kelionės rūpesčius patikėti Interlux Travel ir pasidairyti po kelionių pasiūlymus su ekskursijų paketais. Tokiu būdu bilietais bei kitomis detalėmis pasirūpinsime mes, o jums beliks susikrauti lagaminą ir mėgautis turiningomis atostogomis.

Planuokite savo biudžetą. Pavasaris nėra pats geriausias laikas dairytis neįtikėtinai pigių lėktuvo bilietų, viešbučių pasiūlymų bei kitų nuolaidų. Vis tik, visada atsiras būdas sutaupyti. Jeigu esate lankstus ir galite pasiimti atostogas bet kuriuo metu, ieškokite paskutinės minutės kelionės su didžiulėmis nuolaidomis. Interlux Travel dažnai praneša apie tokius “degančius pasiūlymus” savo Facebook paskyroje. Paskutinės minutės kelionės yra ne tik puikus būdas sutaupyti, bet taip pat ir proga pabūti spontaniškiems! Keliaujantiems pavieniui dažnai nemaloniu siurprizu tampa apgyvendinimo kainos, kadangi tenka mokėti už vienvietį kambarį. Siūlome keliautojams nepabijoti ir pasirinkti “kelionės partnerį” - bendrakeleivį, vykstantį ten pat, lygiai taip pat kaip ir jūs nenorintį permokėti už vienvietį kambarį. Na o kad keliauti kartu būtų drąsiau, Interlux Travel sukūrė Facebook grupę, skirtą mūsų keliautojams, ieškantiems bendrakeleivio keliauti kartu. Ten galėsite susipažinti su jūsų būsimu kelionės partneriu, apsikeisti kontaktais, pasidalinti lūkesčiais.

Pavasaris jau įsibėgėjo, džiuginanti šiluma kviečia primena keliautojams, kad kelionių sezonas prasidėjo. Iki susitikimo!

Jūsų Interlux Travel 🙂