Naujiena! Kelionė Į Laplandiją Tiesioginiu Skrydžiu Iš Vilniaus!

Naujiena! Kelionė į Laplandiją Tiesioginiu Skrydžiu Iš Vilniaus!

Mieli keliautojai! Gruodis jau įsibėgėja ir net sunku patikėti, kad gražiausios metų šventės nebe už kalnų. Visų mintis užvaldo tokie rūpesčiai, kaip dovanėlių pirkimas, šventinio stalo ruošimas, akis džiugina sniegu ir lemputėmis pasipuošęs miestas. Šventos Kalėdos - tai šeimos šventė, kuomet norisi jaukiai pabūti su artimiausiais žmonėmis, pasidžiaugti artimųjų dėmesiu bei šiluma. Tačiau po Šv. Kalėdų seka kita didžiulė metų šventė - naujieji metai, ir štai čia daugelio galvoje pradeda suktis mintys - kurgi šiemet sutikti naujuosius?

Interlux Travel nori savo keliautojams pristatyti naujieną, kurios dar neturėjome iki šiol - būtent tiesioginį skrydį iš Vilniaus į Oulu, Laplandiją, tiesiai pas Kalėdų senelį! Kelionė į Laplandiją lėktuvu iš Vilniaus - tai ideali galimybė šeimos kelionei lėktuvu, puiki proga greitai ir patogiai nuvykti ir vaikams parodyti Kalėdų miestelio kaimelį, išvengiant varginančios kelionės autobusu su mažais vaikais. Skrydžius vykdys aviakompanija “Airbaltic”, o pats skrydis užtruks nepilnas dvi valandas. Turime tik vienui vieną datą, patrauklia kaina ir sparčiai tirpstančiomis vietomis - per naujuosius metus, gruodžio 30 d. - sausio 1 d., tad kviečiame nedelsti ir užsisakyti vietas nepakartojamam šventiniam nuotykiui! Juk aplankyti Kalėdų senelį - tai bene kiekvieno vaiko svajonė, bet puikiai suprantame ir tėvų norą per pačias Kalėdas pabūti namuose su šeima, todėl ir siūlome tai daryti per naujuosius, kuomet tik ir norisi ištrūkti iš namų ir naujus metus pasitikti šventiškai ir neįprastai. Beje, ši kelionė lėktuvu - tai ne tik kelionės pasiūlymas šeimai, bet ir idėja jaukiai romantiškai kelionei dviems, galimybė pabūti žiemos ir Kalėdų nuotaikos apsuptyje, nostalgiškai nusikelti į vaikystę.

Šios trijų dienų kelionės metu apsistosite Oulu miestelyje. Jį 1605 m. įkūrė karalius Karolis IX Botnijos įlankoje, Oulujoki upės žiotyse, priešais pilį Linnansaari saloje. Oulu yra šiaurės Suomijos kultūros sostinė - čia gyvena daug menininkų, rašytojų ir muzikantų. Žiemos metu yra didelė tikimybė, kad pasiseks pamatyti ir šiaurės pašvaistę. Turėkite omenyje, kad geriausias laikas pamatyti šiaurės pašvaistę yra nuo 21:00 iki 23:30 val., o ji matoma giedromis, tamsiomis naktimis. Tiesiai iš Oulu esančio viešbučio ir vyksite į ekskursinę išvyką į į Laplandiją Kalėdų Senelio kaimą Rovaniemi mieste. Netoli Rovaniemio miesto, pasislėpęs miške, yra Joulukka – stebuklingas miško kaimelis, kuriame gyvena elfai ir troliai – svarbiausi Kalėdų Senelio pagalbininkai! O prie pat poliarinio rato, Syväsenvaara kalvos požeminiame urve, svečius iš viso pasaulio pasitinka Santa parkas. Santa parke galėsite aplankyti begalę slaptų vietų ir lankytinų vietų, tokių kaip milžiniškas sniego gaublys, elfų paštas, elfų žaislų fabriko dovanų parduotuvė, imbiero kalėdinė kepyklėlė, elfų žaislų fabriko paslapčių šou ir daugelis kitų žavių šventinių vietelių. Aplankę Santa Parką, savo nuožiūra, už papildomą mokestį galėsite pasisemti daug nepamirštamų įspūdžių ir emocijų pasivažinėję haskių traukiamomis rogėmis ir apsilankę elnių safaryje, kuriame galėsite pasivažinėti elnių traukiamomis rogėmis. Na o trečiąją dieną vyksite į ekskursinę išvyką į Ranua zoologijos sodą, populiariausią šeimų atrakciją Laplandijoje. Įėjus į zoologijos sodą, jus pasitiks baltoji meška Jonne – bendraujantis baltojo lokio personažas, kuris klaidžioja po parką ir lankytojus pasitinka draugiškai urzgiant ir džiuginant tiek vaikus, tiek suagusiuosius. Zoologijos sodas siūlo daugybę paslaugų visai šeimai, be laukinių gyvūnų stebėjimo rasite ledo skulptūrų, kurios yra neatsiejama poliarinio laukinės gamtos parko dalis, taip pat zoologijos sode yra galimybė slidinėti, važinėtis sniego motociklais, pasivažinėti šunų ir elnių rogėmis. Dauguma lankytojų keliauja per parką rogėmis, važiuoja žemyn snieguotais šlaitais ir mėgaujasi kvapą gniaužiančiais poliarinės gamtos vaizdais. Kad vaikams būtų šilta, rekomenduojame juos aprengti šiltais drabužiais.

Štai toks tas Interlux Travel pasiūlymas nuvykti lėktuvu į Laplandiją. Manome, kad tai puiki galimybė trumpam atitrūkti nuo rutinos ir šeimai padovanoti nepamirštamus Naujuosius metus! Taip pat primename, kad turime ir autobusinių kelionių į Laplandiją, bei kelionę į Laplandiją lėktuvu, su skrydžiu iš Rygos. Linkime Jums gražių švenčių, ir iki susitiko Laplandijoje!

Jūsų Interlux Travel 🙂