Šventinės Atostogos: Šventes Pasitikime Kruize!

Šventinės Atostogos: Šventes Pasitikime Kruize!

Laikas nenumaldomai bėga ir sunku patikėti, kad ruduo jau įpusėjo. Šalti orai nebestebina, vis trumpėjančios dienos ruošia mus žiemai. Praėjus bene žinomiausiai rudens šventei - Helovynui - visų mintys nejučia pradeda suktis link žiemos ir didžiausių metų švenčių. Tad ir Interlux Travel tęsia šventinių - naujametinių bei kalėdinių -  kelionių apžvalgą ir šįkart norime pakalbėti apie kruizines keliones. Jeigu jums pabodo šventes sutikti kaip ir kiekvienais metais, namuose, norite nustebinti artimuosius ir padovanoti jiems kelionę šeimai, ar tiesiog ištrūkti iš artimos aplinkos ir Kalėdas ar Naujuosius sutikti kitaip, ypatingai, Interlux Travel siūlo leistis į kelionę kruizu ir metų pabaigą atšvęsti ant vandens!

Šiais metais savo keliautojams turime tris šventinius kelionių pasiūlymus kruizu. Visos šios Interlux Travel kruizinės kelionės suteikia galimybę ne tik paminėti šventes bei atsipalaiduoti gražiai įrengtuose keltuose, bet ir kviečia leistis į pažintinę kelionę, pamatyti šventinius Europos miestus, išragauti jų siūlomą virtuvę, pasigrožėti šventišku senamiesčiu. Norintiems Kalėdas pasitikti užsienyje siūlome leistis į  Kalėdinį kruizą Baltic Queen keltu. Šioje kelionėje aplankysite Taliną, Stokholmą bei Rygą, trijų šalių sostines, kuriose turėsite apžvalgines ekskursijas bei laisvo laiko pasivaikščioti patiems. Atskiro dėmesio nusipelno Talino senamiestis bei šventinė mugė, besitęsianti kone per visa senamiestį. Nesvarbu kiek kartų ten bebūtum, norisi grįžti vėl ir vėl, pasigrožėti lemputėmis išpuoštomis gatvelėmis, džiaugsmingu triukšmu, pasigėrėti pasklidusiais šventiškais kvapais, pasidairyti po siūlomų prekių asortimentą. Žinoma nereikia nuvertinti ir kitų miestų, tikrai įdomu pamatyti bei palyginti šių skirtingų sostinių kalėdines eglutes bei dekoracijas, ir tai tikrai nuteiks keliautojus šventiškai! Na o kelte lauks kalėdinė šou programa, tad tikrai nenuobodžiausite, bet vakarą praleisite šventiškai prie įvairiais valgiais nukrautų stalų. Kelte taip pat gausu restoranų, parduotuvių, yra kazino, kiekviename aukšte siūlomos vis skirtingos pramogos, šokiai, tad jūsų laukia nuostabi naktis. Norintiems Kalėdas praleisti ramiai su šeima ir verčiau leistis į naujametinę kelionę, turime du kelionių laivu pasiūlymus. Naujametinis kruizas Talinas - Helsinkis - Stokholmas kviečia aplankyti jau anksčiau minėtus Taliną, Stokholmą, bei dar viena Šiaurės šalies sostinę - Helsinkį. Kruize galėsite pasirinkti kajutės klasę bei dydį, žinoma, kiekviename mieste turėsite apžvalginę ekskursiją bei laisvą laiką, na o kelte lauks naujametinė šou programa!

Atskirai norime aptarti mūsų naujieną ir labiausiai viliojantį pasiūlymą - Naujametinį kruizą prabangiuoju "Viking Glory". “Viking Glory” - tai prabangiausias ir naujausias kruizinis laivas Baltijos Jūroje ir naujausias laivas Viking Line laivyne, pastatytas 2021 m. ir pristatytas 2022 m. Viking Glory talpina 2800 keleivių ir šiuo metu plaukioja maršrutu Turku–Alandų salos–Stokholmas. Kruize yra daug patogumų, įskaitant daugybę restoranų, konferencijų centrą, sauną, SPA ir platų kajučių pasirinkimą. Visuose kambariuose yra oro kondicionieriai ir vonios kambariai (WC, dušas, praustuvas), LCD televizorius, radijas, telefonas. Keltų bendrovė tiekia patalynę, rankšluosčius ir higienos reikmenis. Nemokamas bevielis internetas („Viking Public“ ir „Public Internet“) veikia tam skirtose vietose – viešose erdvėse ir keleivių kajutėse. Na ir žinoma nepamirškite vakarinės šou programos kelte!

Kelionės metu aplankysite Suomijos miestą Turku, kur apsistosite viešbutyje su SPA centru. Ruissalo SPA Hotel įsikūręs šalia laivų prieplaukos jaukiame gamtos kampelyje dvelkiančiame ramybe. Galėsite ne tik pasivaikščioti pušyne bet taip pat pasimėgauti pirties malonumais. SPA zonoje rasite porą baseinų ir erdvią sukūrinę vonią. Pasimėgavę ir atsipalaidavę SPA galėsite gausiai ir gardžiai pavakarieniauti viešbučio restorane kuriame jūsų lauks ne tik salotos, šalti /karšti užkandžiai, bet ir pagrindiniai patiekalai, desertai bei kava/arbata.

Taigi pasiūlymų tikrai netrūksta, o šventes planuoti patartina iš anksto, kad išvengti paskutinės minutės streso. Jeigu abi šventes planuojate sutikti namie, bet jus sudomino Interlux Travel siūlomos kruizinės kelionės, kviečiame peržvelgti visas siūlomas keliones kruizu ir išsirinkti jums patinkantį pasiūlymą bei datą. Susitikime kruize!

Jūsų Interlux Travel 🙂