Kelionių agentūra Vilniuje ⭐️ Pigios kelionės ⭐️ InterLux

KELIONĖS KRUIZU - KUR KELIAUTI KVIEČIA INTERLUX TRAVEL?

Kelionės lėktuvu ir autobusu nestebina nei vieno - tai visiškai įprastas būdas keliauti bei pamatyti pasaulį. Tačiau ar esate išbandę keliones laivu? Būtent kruizinės kelionės, nors ir sparčiai populiarėjančios, vis dar laikomos gana originaliu būdu keliauti. Papasakojus draugų susibūrime, kad grįžote iš kelionės kruizu, garantuojame, kad sulauksite išskirtinio dėmesio bei susidomėjimo, o ir patiems bus smagu prisiminti kelionės įspūdžius. Interlux Travel jau ne vienerius metus plukdo savo keliautojus į įvairias šalis, o mūsų kruizai sulaukia ypatingo susidomėjimo, ypač vasaros sezonu. Kviečiame kartu pažvelgti į populiariausias kruizines keliones!

Kruizas Baltijos jūros keliais: Stokholmas - Talinas - Helsinkis. Tai be abejonės vienas populiariausių mūsų kruizų, sulaukiantis dėmesio tiek iš vyresnių, tiek iš jaunesnių mūsų keliautojų. Tai puikus būdas susipažinti tu net dvejomis Skandinavijos šalimis bei aplankyti Estijos širdį - Taliną. Šis kelionės pasiūlymas žavi tiek kaina, tiek originalumu - plauksite ne tik iš Suomijos į Švediją, bet laivu kelsitės ir iš Estijos į Suomiją. Kelionė yra pažintinė, įtraukianti ekskursijas visose trijų šalių - Estijos, Švedijos ir Suomijos - sostinėse, na o žinoma žaviausia dalis - tai ilgas naktinis plaukimas kruizu iš Helsinkio į Taliną.

Viešnagės Helsinkyje metu galėsite įsigyti suvenyrų iš elnio odos ir ragų, įžymių kailio dirbinių, suomiškų peilių. Taip pat grožėsitės unikaliais architektūriniais paminklais, apžiūrėsite bažnyčią uoloje ir dar daugelį kitų įžymių Helsinkio vietų bei paminklų. Pažintis su Stokholmu prasidės nuo senamiesčio: vaikščiosite senove alsuojančiomis gatvelėmis, gėrėsitės miesto įžymybėmis, karališkais rūmais. Laisvu laiku galėsite apsilankyti suvenyrų parduotuvėse, paragauti švediškos virtuvės šedevrų kavinėse bei restoranuose arba pažiūrėti apsaugos pasikeitimą prie karališkos rezidencijos. Taip pat galėsite nuvykti į Vaza muziejų, kuris saugo įspūdingą eksponatą – didžiausią ir prabangiausią XVI amžiuje laivą Vaza, kuris nuskendo pirmosios kelionės pradžioje ir po vandeniu išbuvo net 300 metų. Na o Talinas dažnai vadinamas „Muziejumi po atviru dangumi“. Senasis Talinas apraizgytas, apipintas legendomis. Kiekvienas jo pastatas mena tūkstančius nutikimų, kiekviename grindinio akmenyje aidi šimtametė istorija. Pačiame kruize, keliančiame iš Helsinkio į Stokholmą, gausu pramogų įvairaus amžiaus keliautojams, kiekviename aukšte jus pasitiks vis kitokie restoranai ir parduotuvės, džiugins muzika.

Kruizas prabangiausiu kruiziniu laivu Baltijos Jūroje „Viking Glory.“ Tai vienas naujesnių mūsų kelionių pasiūlymų ir nuostabi galimybė išbandyti ne tik naujausią, bet ir prabangiausią kruizinį laivą Baltijos jūroje. Tai yra naujausias laivas Viking Line laivyne, pastatytas 2021 m. ir pristatytas 2022 m., Viking Glory talpina 2800 keleivių ir šiuo metu plaukioja maršrutu Turku–Alandų salos–Stokholmas. Kruize yra daug gražių patogumų, įskaitant daugybę restoranų, konferencijų centrą, sauną, SPA ir platų kajučių pasirinkimą. Visuose kambariuose yra oro kondicionieriai ir vonios kambariai (WC, dušas, praustuvas), LCD televizorius, radijas, telefonas. Liukso kambariuose ir Premium kajutėse (keturvietėse) papildomai yra plaukų džiovintuvas, mini šaldytuvas, dvigulė lova, dvigulė sofa-lova. Keltų bendrovė tiekia patalynę, rankšluosčius ir higienos reikmenis. Kai kurios kabinos yra pritaikytos neįgaliųjų vežimėliams. Nemokamas bevielis internetas ir internetas („Viking Public“ ir „Public Internet“) veikia tam skirtose vietose – viešose erdvėse ir keleivių kajutėse. Svarbu paminėti, kad pramogos kruize yra nemokamos ir apima teminius pasirodymus su gyvais kviestinių atlikėjų – muzikos grupių, dainininkų, magų, Švedijos ir tarptautinių įžymybių – pasirodymais. „Coffee Shop“ parduoda specialią kavą ir aukščiausios kokybės arbatą su šviežiai keptais (laive) saldumynais ir sūriais užkandžiais. Vakarais Coffee Shop tampa vyno baru, kuriame vyksta ir vyno degustacijos. Ir tai tik keletas privalumų ir daugybės

Kruizas po Skandinaviją. Šios kelionės kruizu metu aplankysite Stokholmą, Helsinkį, Taliną, Kopenhagą ir Oslą. Tai nuostabi galimybė pamatyti visą puokštę šalių bet gana trumpą laiką! Grožėsitės unikalios Suomijos sostinės architektūros vaizdais – garsiuoju Senato aikštės ansambliu, parodų rūmais Finlandia, garsiąja cerkve uoloje, istoriniu Stokholmo centru, unikaliuoju Oslu, kuriame neseniai iškilę modernūs pastatai maišosi su istorinėmis vietomis bei aplankysite Danijos širdį - Kopenhagą. Tačiau nuostabiausia šio kruizo dalis - tai Norvegija. Būtent čia stūkso nuostabūs kriokliai, nuleidžiantys tonas krištolo skaidrumo vandens į upes ir įlankas, ir būtent čia turistai gali mėgautis nuostabiais aplinkinių kalnų viršūnėse išsidėsčiusių ledynų blizgučiais. Aplankę šias nuostabias vietas stačia galva pasinersite į legendų ir pasakų pasaulį apie trolius ir senovės vikingus – drąsius karius ir jūreivius, kurie kadaise buvo viso Europos žemyno perkūnija. Tačiau pagrindinė šios šalies atrakcija, be abejo, yra Norvegijos fiordai! Turistai iš viso pasaulio čia atvyksta metai iš metų! Išties Norvegijoje yra žinomų fiordų, kurie net yra įtraukti į UNESCO gamtos paveldo sąrašą, vienas iš jų – Nerėjaus fjordas. Tai siaura (0,5 km pločio) Sognės fjordo atšaka, kurios ilgis – 18 km. Fiordo pakrantės yra labai stačios, vaizdingos, o pats fiordas yra gausiai lankomas turistų.

Tai tiek šį kartą apie keliones kruizu. Primename, kad visas mūsų kruizines keliones galite rasti čia: kruizinės kelionės. Į keliones laivu kviečiame tiek mažuosius, tiek suaugusius mūsų keliautojus! Tai gali būti ir kelionė šeimai, ir romantiškas pasiplaukiojimas dviese, ir pažintinė kelionė su draugais. Lauksime Jūsų!

Jūsų Interlux Travel 🙂