Pasitikite Pavasarį „Keukenhof“ Gėlių Parke!

PASITIKITE PAVASARĮ „KEUKENHOF“ GĖLIŲ PARKE!

Žiemos šalčiai skaičiuoja paskutines savo dienas ir kartu su oro temperatūra po truputėlį kyla ir pavasariška nuotaika – vasara jau ne už kalnų, tad dabar pats metas pradėti planuotis savo svajonių kelionę! Neretas į kelionių krypčių paieškas neria jau su vienokiu ar kitokiu tikslu galvoje, tačiau ką daryti, kai, atrodo, keliauti norisi, bet o kur keliauti – bala žino? Netgi nusprendusius kur poilsiauti kelionių agentūrų ir organizatorių siūlomų krypčių galybė gali smarkiai susukti galvą. Taigi, šiandieną norėtume ištiesti pagalbos ranką ir pasiūlyti vieną iš galimų variantų stengiantis susiplanuoti savo svajonių poilsį. Skrydžiai tiesiai iš Lietuvos puikiai tiks tiek keliaujantiems pirmą kartą, tiek ieškantiems patogios kelionės, nereikalaujančios svetimų kalbų žinojimo. Be to, tokios išvykos neretai būna gana pigios, kadangi joms nereikia jokio papildomo pervežimo į kitus Europos oro uostus, tad jeigu norite papildomai susitaupyti – esate reikiamoje vietoje!

Taigi, kas toliau? Dabar svarbiausia išsiaiškinti, kas jūsų širdį traukia labiausiai – poilsinės kelionės ar pažintinės? Europa ar Azija? O gal Amerika? Savaitgalio kelionės ar savaitės ir ilgiau? Neapkraukime jūsų labiau ir pradėkime nuo arčiausiai esančio kelionių taško – Europos! Norintiems iš arčiau susipažinti su Vakarų Europa puikiai tiks kelionė į Belgiją ir Olandiją. Jos metu turėsite galimybę susipažinti su Briuseliu bei iš arčiau pamatyti žymiuosius Antverpeną ir Amsterdamą. Be to, taip pat galėsite apsilankyti ir „Keukenhof“ gėlių parke, kuris sugebės ne tik sukelti pačius pavasariškiausius jausmus, bet ir įtikinti, kokia iš tiesų romantiška ir švelni yra Olandija. Ieškantiems šiltesnio klimato ir nuostabių kraštovaizdžių, nusėtų kalnais bei žydru vandeniu, Balkanų pusiasalis visada bus atvėręs savo duris. Kelionė į Kroatiją, Juodkalniją ir Albaniją – ne tik poilsinė, kurios metu galėsite degintis šalia Adrijos jūros ir mėgautis jos šiltais vandenimis, bet ir ekskursinė. Ši išvyka leis jums išvysti bene pačią gražiausią Juodkalnijos vietą – Kotoro įlanką, patyrinėti šalies kanjonus, susipažinti su Albanijos Škodros miesto istorija bei pasivaikščioti vienais nuostabiausių regiono nacionaliniais parkais. Tai kelionė, kurios metu žadą atims iki šiol tik nuotraukose matyti gamtos vaizdai, o gili šių trijų šalių istorija sužadins dar didesnį susidomėjimą paslaptingumu dvelkiančiais Balkanais. Na, o Italijos gerbėjai galės pasidžiaugti išvyka į vieną žymiausių šalies kurortų – Riminį. Savaitgalio kelionės į Riminį metu galėsite ne tik džiaugtis Adrijos jūros saule, bet kartu turėsite galimybę nuvykti ir į bene gražiausią Italijos miestą – Florenciją – bei į San Mariną – nedidelę, bet didingą istoriją turinčią respubliką. Ši kelionė puikiai tiks ieškantiems ne tik trumpos, bet ramios bei išties įdomios išvykos. Taigi, ar ieškotumėte poilsio prie jūros, ar ekskursijų po Italiją – ši išvyka puikiai patenkins bet kokius jūsų norus! O jeigu netyčia nujaustumėte, kad vieno savaitgalio Italijoje neužtektų, visos savaitės kelionė į Riminį pranoks visus jūsų lūkesčius. Čia jūsų lauks ne tik įvairios pažintinės kelionės, bet ir ilgos bei ramios dienos prie jūros, kurios padės paleisti bet kokią žiemos metu susikaupusią įtampą.

O galbūt jūsų nedomina Europa ir verčiau norėtumėte patyrinėti dar iki šiol nematytus pasaulio kampelius? Ne bėda, keliaukime į Ameriką! Tiesiai iš Lietuvos skrendantis lėktuvas per Stambulą nugabens jus tiesiai į pasaulio žvaigždžių centrą – Los Andželą. Beveik dviejų savaičių kelionės į JAV metu galėsite pamatyti beveik viską, ką gali pasiūlyti šalies Vakarinė pakrantė: pradedant galybe didmiesčių šviesų ir baigiant iki šiol neregėtais gamtos vaizdais. Tai kelionė, kuri atskleis Kalifornijos paslaptis, leis pasimėgauti San Diego saule, atvers kelią į šviesų miestą – Las Vegasą – ir nugabens į Ugnies slėnį bei Didįjį Kanjoną, kuriuos iki šiol greičiausiai teko matyti tik kitoje ekrano pusėje. Holivudo žinovai, turės galimybę patikrinti savo žinias „Šlovės alėjoje“, o žymioji Sunset Boulevard gatvė privers žvaigžde pasijausti bet kurį – tai vos nedidelė dalis įdomybių, kurias jums pasiūlys ir pats Los Andželas. Taigi, norintiems gyvai pamatyti Amerikoje verdantį gyvenimą bei ieškantiems pigios kelionės už Atlanto vandenyno ribų ši kelionė patenkins bet kokius norus ir paliks tik su pačiais geriausiai įspūdžiais!

Vakarų pasaulis, žinoma, yra vertas dėmesio, bet gali būti jau kiek pabodęs – Europoje ir taip jau gyvename, o Amerikos daug matome filmuose bei visur kitur kur bepasisuksi. Tad nustebinkite save kelione į Aziją! Norintiems susipažinti su žemyninėmis Azijos šalimis puikiai tiks kelionė į Pietų Vietnamą. Ši išvyka – puiki pažinties su Pietryčių Azija pradžia, kuri itin nustebins ieškančius ekskursinių kelionių. Čia galėsite susipažinti su didžiausio Vietnamo miesto Hošiminio istorija bei jo šiuolaikine architektūra, Mui Ne miesto paplūdimiais, Nha Trang kopomis ir, svarbiausia, nuostabia Vietnamo gamta. Turėsite galimybę pasigrožėti ir Mekongo upe bei miestus supančiais ryžių laukais ir vešliais atogrąžų miškais. Norintys labiau priartėti prie Vietnamo kultūrinio gyvenimo taip pat galės aplankyti šventyklas bei saldžiais kvapais apsuptus vaismedžių sodus. Tiesa, į šią kelionę taip pat įeina ir keletas poilsio dienų prie Pietų Kinijos jūros, tačiau jei norėtumėte atrasti tikrą pajūrio rojų, kelionė į Filipinus – kaip tik jums! Čia ištisas dvi savaites galėsite mėgautis šiltais saulės spinduliais ir ramiu vandenyno ošimo, kartu ir iš arčiau pamatyti Filipinų kultūrą bei tiesiog žadą atimančius gamtos vaizdus, pilnus krioklių, uolų ir vešlių miškų. Na, o jeigu nenorite apsistoti vienoje vietoje, galite leistis į kelionę į Malaiziją ir Brunėjų! Ši išvyka puikiai tiks tikriems keliautojams, siekiantiems pamatyti kaip įmanoma daugiau, kuri kartu tokį atkaklumą apdovanos poilsiu balto smėlio paplūdimiuose. Šią išvyką galėsite pradėti pasivaikščiojimu po Stambulą, po kurio seks Kvala Lumpūro dvilypė architektūra,  Labuan salos raminantys vandenys, Brunėjaus mečetės, Kota Kinabalu kalnai ir dar daugybė kitų vaizdų, kuriuos turėsite galimybę atrasti patys.

Svarstant apie bet kokią kelionę yra svarbu apgalvoti, ką norėtumėte pamatyti, ką nuveikti, kiek asmeninio biudžeto tam skirti. Taigi, šiuo atveju skrydžiai iš Lietuvos gali ne tik apsaugoti jūsų piniginę, bet kartu ir atverti aibę išvykų į bet kokį pasaulio kampelį. Tikimės, kad trumpas galimų kelionių pristatymas nesusuko galvos, o atvirkščiai – pastūmėjo svajonių kelionės pasirinkimo link, tad jei nuspręstumėte, kur norėsite praleisti savo kitas atostogas, visada lauksime jūsų susisiekiant!

Jūsų Interlux Travel 🙂