Kelionių agentūra Vilniuje ⭐️ Pigios kelionės ⭐️ InterLux

PLANUOJATE ATOSTOGAS GEGUŽĘ? KELETAS INTERLUX TRAVEL PASIŪLYMŲ JUMS

Šiltėjant orams, turbūt kiekvienas pradėjo galvoti apie artėjantį kelionių sezoną. Suderinti atostogas su šeimos nariais daug sudėtingiau, negu gali atrodyti iš pirmo žvilgsnio! O ir pačių kelionių pasiūlymų daugelis dairosi iš anksto, norėdami užsitikrinti geriausias sąlygas. Tačiau Interlux Travel mano, kad paskutinės minutės kelionės taip pat yra puiki galimybė, ypač mėgstantiems spontaniškumą. Planuojate šiek tiek paatostogauti gegužės mėnesį, bet dar nenusprendėte kur? Tuomet siūlome apžvelgti mūsų siūlomas poilsines keliones.

Kelionės lėktuvu

Seniai norėjote aplankyti Portugaliją? Turime pasiūlymą kaip tik jums  - vis dar turime keletą laisvų vietą kelionei lėktuvu į Portugaliją. Kelionė vyksta gegužės 15-22 dienomis ir prasideda iš Rygos skrendant į Porto. Kelionės metu galėsite pažinti daugybę Portugalijos kampelių - tai ir ekskursijos Porto, Brage, ekskursinė išvyka į Sintrą ir Roko kyšulį, Lisaboną ir t.t. Portugalija garsėja ne tik gražiais miestais ir miesteliais, bet ir įspūdingomis grotomis, kur gyvai bus galima pamatyti požeminius krioklius, stalaktitų ir stalagmitų urvus ir net „Norų“ ežerą. Dar vienas įdomus objektas - ​​Busako, paslaptingasis miškas. Šių miškų „savininkai“ senais laikais buvo druidai, todėl sakoma, kad ten iki šiol vyksta stebuklai. Pakerėtas miškų ir ramybės, karalius Karlas I pasistatė čia dvarą. Iki šių dienų šie miškai puoselėjami ir saugomi. Ypatingo dėmesio nusipelno ir Lisabona. Tai vienas seniausių Europos miestų, pastatytas finikiečių. Miesto veidas per šimtmečius labai keitėsi, jame pėdsakus paliko visos tragedijos, kažkada užplūdusios Portugaliją. Nepamirškime ir apsilankymo vyno rūsiuose, kur bręsta pats žinomiausias Portugalijos vynas – portveinas.

Dar viena mūsų siūloma kryptis - tai kelionė į Graikiją su poilsiu olimpinėje Livjeroje, gegužės 23-30 dienomis. Tai dar viena puiki galimybė norintiems suderinti poilsį ir pažintinę kelionę. Kelionės programoje numatoma daugybė laikui poilsiui prie jūros, kad keliautojai galėtų atsipalaiduoti ir pajusti gaivų jūros vėją bei šiltus saulės spindulius. Apžvelgti nepakartojamą šiaurės Graikijos grožį ir pamatyti aukščiausią kalnagūbrio tašką - Mitikos viršūnę galėsite apžvalgos aikštelėje ekskursijos į Olimpą metu. Aikštelė įsikūrusi net 1300 metrų aukštyje! Aplankysite ir Verginą - buvusią Makedonijos karalystės sostinę, bei Šventuosius Meteorus -  unikalų gamtos reiškinį ir vienas didžiausių ortodoksų vienuolynų kompleksų Graikijoje. Be kitų ekskursijų aplankysime ir Atėnus, Graikijos sostinę, su turtinga ir spalvinga istorija.

Kelionės autobusu

Norintiems ramaus poilsio prie jūros kranto ir besidairantiems kelionės už prieinamą kainą, siūlome apsilankyti Rimini, Italija. Tai 11 d. poilsis Italijos kurorte, gegužės 18-28  dienomis. Kelionės per Europą metu turėsite galimybę aplankyti ir Vieną, laikoma vienu iš nuostabiausių Europos miestų. Viena jungia imperinę architektūrą su moderniais pastatais. Šis derinys daro neištrinamą įspūdį turistams, kurie pirmą kartą lankosi šiame mieste. Visos viešnagės metu šventės jausmas jūsų nepaliks. Na o pats Riminis - tai žavus miestelis ant Adrijos jūros kranto. Mažai kas žino, kad Rimini, be pliažų ir viešbučių, yra pati seniausia romėnų triumfo arka, pirmoji miesto biblioteka ir pirmoji Renesanso epochos šventovė. Kelionės metu netruks tingių poilsio dienų pliaže, tačiau norintys galės aplankyti ir San Marino respubliką, Urbino, Romą, Vatikaną bei Veneciją. Taigi patys galėsite pasirinkti, ar atostogas praleisti pasinėrus į pažintinės kelionės nuotykius, ar besimėgaujant poilsinės kelionės ramybe.

Ieškantiems, kaip atostogas praleisti aktyviau, siūlome vykti į kelionę Paryžius - Berlynas - Amsterdamas, gegužės 17-24 dienomis. Tai jau pažintinė kelionė, tad pasiruoškite pažinti Europą! Pirmiausiai aplankysime Berlyną ir susipažinsime su istoriniais Berlyno lankytinais objektais. Tai ir pagrindinis miesto simbolis - Brandenburgo vartus, ir Reichstagas, ir Unter den Linden bulvarą bei daugelis kitų. Žinoma, turėsite ir laisvo laiko, kurio metu turėsite galimybę savarankiškai susipažinti su Berlyno muziejais, apsilankyti Berlyno zoologijos sode, nusipirkti suvenyrų, paragauti skanių vokiškų dešrų ir alaus, pasivaikščioti po naujas fantastinės modernios architektūros ir neįprasto dizaino zonas. Iš Berlyno keliausime į Paryžių, kur galėsite pamatyti ne tik Triumfo arką, Eifelio bokštą bei Eliziejaus laukus, bet taip pat siūlysime ir romantišką pasiplaukiojimą laiveliais Senos upe. Na o galiausiai vyksime į Amsterdamą. Tai miestas, kuriame vanduo ir žemė egzistuoja lygiomis sąlygomis. Pažintį su Amsterdamo istorija pradėsime laivu po sudėtingą kanalų tinklą, įtrauktą į UNESCO kultūros paveldo sąrašą. Iš vandens atsiveria puikus vaizdas į dvarus, pastatytus XVII – XVIII amžių unikaliu Amsterdamo stiliumi. Bus galimybė įvertinti tiltų įvairovę, pereiti senus vartus, pamatyti Damrak gatvės „šokančius namus“ bei daugelį kitų nuostabių vietų.

Tai tik keletas pasiūlymų, Interlux Travel atrinktų Jums - visas mūsų gegužės mėnesį vyksiančias keliones galite rasti čia -  gegužės kelionės. Iki susimatymo!

Jūsų Interlux Travel 🙂