Kelionių agentūra Vilniuje ⭐️ Pigios kelionės ⭐️ InterLux

Susipažinkime – INTERLUX TRAVEL  pigių kelionių lyderis Lietuvoje!

 

Sveiki, senieji ištikimieji mūsų keliautojai  ir nesenai su mumis draugauti pradėję naujieji turistai!
Mums labai smagu, kad bėgant metams augame, plečiamės ir tik  Jūsų pagalba šiandien esame ten, kur esame. Natūralu, kad įmonei augant atsiranda vis daugiau naujovių, mes stengiamės tobulėti. Jau kuris laikas leidžiame naujienlaiškį, tad mūsų prenumeratoriai pirmieji gauna aktualius pasiūlymus ir išskirtines nuolaidas. Turime aktyvius Facebook ir Instagram profilius, kuriuose taip pat dalinamės kelionių informacija, skelbiame konkursus ir keliame nuotraukas iš kelionių. Mus mėgsta ir seka labai daug žmonių 🙂 2022 metų pabaigoje atsinaujinome internetinį puslapį, tad su nauju puslapiu atėjo ir dar viena naujiena – šis blog‘as 🙂 Bendrausime, draugausime, teiksime naują ir aktualią informaciją apie keliones, pažindinsime Jus su šalimis, naujomis kryptimis, kultūra, aktualia informacija ir kitomis įdomybėmis. Kas jau mus pažįsta, kviečiame paskaityti ir prisiminti kuo užsiimame, o naujai atklydę turistai – kviečiami susipažinti!

Savo veiklą Lietuvoje pradėjome dar 2015 metais, kuomet duris atvėrė pirmasis mūsų biuras. Esame tarptautinis kelionių organizatorius ir pagrindinis mūsų biuras yra įsikūręs Latvijoje SIA INTERLUX TRAVEL, kitas atstovybes galite rasti Vokietijoje, Estijoje ir Ukrainoje. Pagrindinis mūsų tikslas – pasiūlyti aukštos kokybės keliones už prieinamas kainas. Per ilgus mūsų darbo bei bendradarbiavimo metus susikūrėme puikius santykius su partneriais, kas mums leidžia pasiūlyti kokybiškas keliones už patrauklias kainas.
Mūsų keliones taip pat parduoda įvairios kelionių agentūros. Džiaugiamės kasmet sėkmingai didėjančiu, besiplečiančiu partnerių ratu.

Pigios kelionės – yra būtent tai kuo patraukiame turistus!
Kiekvienais metais išlydime begales Jūsų pažinti pasaulio!

Mūsų išskirtinumas yra tai, kad mes parduodame TIK savo organizuojamas keliones!
Programų turime įvairiausių, pradedant nuo kelionių į artimiausias Europos šalis iki tolimiausių egzotinių vietų, pavyzdžiui, tokių kaip Brazilija, Argentina, Meksika, Tailandas ar Japonija.

Internetiniame puslapyje www.interluxtravel.lt yra skelbiamos: kelionės lėktuvu, kelionės autobusu, kruizinės kelionės, egzotinės kelionės, savaitgalio kelionės, Kalėdų kelionės, Naujųjų metų kelionės, poilsis prie jūros ir kt.

Nors didžioji dalis mūsų organizuojamų kelionių yra pažintinės, puslapyje rasite tikrai nemažai ir poilsinių kelionių. Pažintines ir poilsines keliones lėktuvu vykdome į tokias šalis kaip: Airija, Albanija, Armėnija, Austrija, Balis, Belgija, Brazilija, Brunėjus, Bulgarija, Gran Kanarija (Ispanija), Indonezija, Islandija, Ispanija, Italija, Izraelis, Japonija, Jungtinės Amerikos Valstijos, Jungtiniai Arabų Emyratai, Juodkalnija, Kroatija, Malaizija, Malta, Marokas, Norvegija, Olandija, Omanas, Portugalija, Rumunija, Sakartvelas (Gruzija), Seišeliai, Serbija, Singapūras, Tailandas, Tenerifė (Ispanija), Turkija, Vokietija.
Pažintinės ir poilsinės kelionės autobusu vykdomos tokiomis kryptimis kaip: Albanija, Austrija, Čekijos respublika, Danija, Estija, Juodkalnija, Latvija, Lenkija, Norvegija, Olandija, Prancūzija, Suomija, Švedija, Šveicarija, Vokietija.
Iš pažintinių ir poilsinių kelionių kruizu yra mūsų siūlomos: Danija, Estija, Latvija, Norvegija, Suomija, Švedija. 

Jei norite vykti individualiai – visuomet padėsime Jums suorganizuoti individualią kelionę Jūsų pasirinkta kryptimi ir norima data. Parūpinsime lėktuvo bilietus, viešbučiais bei pervežimo paslaugomis, o esant poreikiui – galėsime suorganizuoti ir ekskursijas.

Jei esate grupė - organizuojame ir grupines keliones ne tik po Lietuvą, bet ir visame pasaulyje.
Organizuojame keliones darbo kolektyvams, mokiniams, mokytojams, draugams, giminėms ir kt. Galime suorganizuoti jūsų darbo ar asmeninį vakarėlį (su ar be ekskursijų) tiek Lietuvoje, tiek bet kuriame pasaulio kraštelyje.

Mes – tolimas, ir regis, nepasiekiamas kryptis padarome prieinamas kiekvienam!
Mūsų tikslas – laužyti stereotipus jog keliavimas yra prabanga!
Keliaukite ir pažinkite pasaulį kartu su mumis!  

 

Kilus klausimams – galite kreiptis elektroniniu paštu arba telefonu. Visuomet lauksime 🙂

 

KLIENTAMS

 (+370) 527 86 835
 (+370) 650 51 568
 info@interluxtravel.lt

AGENTŪROMS

 (+370) 678 78 618
 agenturos@interluxtravel.lt

 

 

Jūsų INTERLUX TRAVEL