Padovanokite Savo Mylimam Žmogui Nepamirštamus Įspūdžius: 5 Kelionių Kryptys Valentino Dienos Proga

Padovanokite Savo Mylimam Žmogui Nepamirštamus Įspūdžius: 5 Kelionių Kryptys Valentino Dienos Proga

Vasario 14-toji – tarptautinė meilės diena, kuri turi didelę reikšmę kaip romantikos ir švelnumo šventė. Tai diena, kai reiškiame padėką tiems, kurie mums artimiausi, mylimiausi ir skiriame ypatingai daug laiko bei dėmesio. Nesvarbu, ar tai širdingi gestai, romantiškomis nuotaikomis apipinti veiksmai, ar tiesiog kokybiškas laikas kartu. Valentino diena primena mums, kad turime rūpintis santykiais ir kaip svarbu praleisti laiką dviese su mylimuoju ar mylimąja. Tam, kad šis praleistas laikas būtų kokybiškas, o šilti prisiminimai nugultų širdyje, rekomenduojame peržvelgti šiuos kelionės maršrutus Šv. Valentino dienai.
 

Prancūzija

Kelionė į Prancūziją Šv. Valentino dienos proga – viena iš populiariausių krypčių ieškantiems romantiškos atmosferos. Sostinė Paryžius, dažnai vadinamas Meilės miestu, taip yra pavadintas ne atsitiktinai. Mat, remiantis duomenis, dažniausiai sužadėtuvės vyksta būtent šiame mieste, o tiksliau – prie žavingojo ir užburiančio Eifelio bokšto. Žybsinčios Eifelio bokšto lemputės, žaižaruojančios tarsi žvaigždės, sukuria itin jaukią ir romantišką atmosferą, tad Paryžius yra puiki kryptis ieškantiems šių potyrių. Na, o trokštantiems atsipalaidavimo, pabėgimo nuo triukšmingų miesto gatvių, pasiilgusiems jūros bei saulės rekomenduojame 6d. kelionę į Pietų Prancūziją Šv. Valentino dienos proga. Žydrosios pakrantės vaizdai, kartu su šiltais saulės spinduliais sukurs tikrą ramybės oazę ir jaukias judviejų atostogas minint tarptautinę meilės dieną.

Italija

Šios trijų dienų kelionės metu apsistosite Oulu miestelyje. Jį 1605 m. įkūrė karalius Karolis IX Botnijos įlankoje, Oulujoki upės žiotyse, priešais pilį Linnansaari saloje. Oulu yra šiaurės Suomijos kultūros sostinė - čia gyvena daug menininkų, rašytojų ir muzikantų. Žiemos metu yra didelė tikimybė, kad pasiseks pamatyti ir šiaurės pašvaistę. Turėkite omenyje, kad geriausias laikas pamatyti šiaurės pašvaistę yra nuo 21:00 iki 23:30 val., o ji matoma giedromis, tamsiomis naktimis. Tiesiai iš Oulu esančio viešbučio ir vyksite į ekskursinę išvyką į į Laplandiją Kalėdų Senelio kaimą Rovaniemi mieste. Netoli Rovaniemio miesto, pasislėpęs miške, yra Joulukka – stebuklingas miško kaimelis, kuriame gyvena elfai ir troliai – svarbiausi Kalėdų Senelio pagalbininkai! O prie pat poliarinio rato, Syväsenvaara kalvos požeminiame urve, svečius iš viso pasaulio pasitinka Santa parkas. Santa parke galėsite aplankyti begalę slaptų vietų ir lankytinų vietų, tokių kaip milžiniškas sniego gaublys, elfų paštas, elfų žaislų fabriko dovanų parduotuvė, imbiero kalėdinė kepyklėlė, elfų žaislų fabriko paslapčių šou ir daugelis kitų žavių šventinių vietelių. Aplankę Santa Parką, savo nuožiūra, už papildomą mokestį galėsite pasisemti daug nepamirštamų įspūdžių ir emocijų pasivažinėję haskių traukiamomis rogėmis ir apsilankę elnių safaryje, kuriame galėsite pasivažinėti elnių traukiamomis rogėmis. Na o trečiąją dieną vyksite į ekskursinę išvyką į Ranua zoologijos sodą, populiariausią šeimų atrakciją Laplandijoje. Įėjus į zoologijos sodą, jus pasitiks baltoji meška Jonne – bendraujantis baltojo lokio personažas, kuris klaidžioja po parką ir lankytojus pasitinka draugiškai urzgiant ir džiuginant tiek vaikus, tiek suagusiuosius. Zoologijos sodas siūlo daugybę paslaugų visai šeimai, be laukinių gyvūnų stebėjimo rasite ledo skulptūrų, kurios yra neatsiejama poliarinio laukinės gamtos parko dalis, taip pat zoologijos sode yra galimybė slidinėti, važinėtis sniego motociklais, pasivažinėti šunų ir elnių rogėmis. Dauguma lankytojų keliauja per parką rogėmis, važiuoja žemyn snieguotais šlaitais ir mėgaujasi kvapą gniaužiančiais poliarinės gamtos vaizdais. Kad vaikams būtų šilta, rekomenduojame juos aprengti šiltais drabužiais.

Graikija

Jeigu matote, kad Jūsų mylimajai ar mylimajam ypač trūksta saulės ir šilumos – kelionė į Graikiją per Šv. Valentino dieną yra puiki dovana! Ne paslaptis, kad gyvenant Lietuvoje mes itin pasiilgstame saulėtų dienų, šilumos ir jaukių vakarų stebint pačius gražiausius saulėlydžius. Siūlome atitrūkti nuo darbų, numalšinti stresą ir keliauti į Kretą, didžiausią ir įspūdingais kraštovaizdžiais pasižyminčią Graikijos salą. Šioje kelionėje ne tik pailsėsite, bet ir pasimėgausite kvapą gniaužiančiais vaizdais. Padovanokite nepamirštamas akimirkas sau ir savo mylimajam.

Ispanija

Ispanija – dar vienas, itin populiarus, saulėtas ir šiltas kraštas norintiems kokybiškai praleisti laiką dviese. Kelionė į Ispaniją Šv. Valentino dienos proga tikrai nudžiugins Jūsų mylimą žmogų. Juk praleistas laikas kartu, įspūdžiai ir akimirkos yra neįkainojama dovana, kuri atminimuose išliks ilgam. Šilti saulės spinduliai nugulę ant Jūsų skruostų maloniai šildys, jūros ošimas taps pačiu maloniausiu orkestru Jūsų ausims, o mylimo žmogaus kompanija pastiprins šią itin jaukią ir romantišką atmosferą. Čia galėsite ne tik pailsėti, bet ir tyrinėti pačius unikaliausius kultūrinius bei istorinius paveldus.

Bali

Egzotinė kelionė į Balį Šv. Valentino dienos proga – garantuojame, kad nustebins Jūsų mylimąją ar mylimąjį. Balis, viena iš įspūdingiausių ir populiariausių Indonezijos salų. Tai romantiška ir unikali kelionės kryptis. Nepriekaištingi paplūdimiai, gyva kultūra, kvapą gniaužiantys kraštovaizdžiai, kurių tolumoje žaižaruoja augalijos žaluma bei rami atmosfera privers Jus pasijusti it kitoje planetoje. Tai – ne tik puiki dovana Šv. Valentino dienai, bet ir judviejų kokybiškai praleistas laikas, kupinas neužmirštamų akimirkų, kurios lydės ir šildys Jus ištisus metus. Dovanokite savo mylimam žmogui meilę, keliones bei bendrus prisiminimus!
Iki susimatymo meilės kupinose kelionėse!

Jūsų Interlux Travel 🙂