Kelionių agentūra Vilniuje ⭐️ Pigios kelionės ⭐️ InterLux

INTERLUX TRAVEL PRISTATO: SUSIPAŽINKIME SU VIETNAMU!

Žinome, kad savo keliautojų tarpe turime nemažai tokių, kuriuos vilioja tolimos egzotinės kelionės už prieinamą kainą. Nors turistai mielai renkasi ir savaitgalio keliones, bei romantiškas keliones kruizu, vis tik daugelis iš mūsų ilgesingai žvalgomės į tolimus kraštus ir vis dairomės gero kelionės pasiūlymo. Tad su nekantrumu norime pristatyti naują kelionių kryptį - kelionė į Vietnamą! Tai - visai nauja mūsų siūloma kelionė lėktuvu, bei puikus tiek pažintinės, tiek poilsinės kelionės derinys.Tad koks gi tas Vietnamas iš tiesų?

Vietnamas arba, oficialiai, Socialistinė Vietnamo Respublika, yra labiausiai rytuose esanti Indokinijos pusiasalio, Pietryčių Azijos šalis. Vietnamas, su 4000 km pakrantės, kilometrų kilometrais besitęsiančiais tankiais atogrąžų miškais ir kalvomis, turtingas tiek gamtos grožiu, tiek kultūra, gali kažką pasiūlyti kiekvienam keliautojui. Nors jame nėra tiek daug turistų kaip Tailande, turizmo pramonė kasmet auga ir auga, tad aplankyti šią šalį kaip tik dabar būtų puikus sprendimas, norintiems išvengti ilgų varginančių eilių bei turistų srautų. Vietnamo klimatas - išskirtinis. Dėl platumos skirtumų ir didelės topografijos įvairovės jis įvairiose vietose labai skiriasi. Sausasis sezonas yra nuo lapkričio iki balandžio, kai didžioji šalies dalis yra sausa.

Ką aplankysite su Interlux Travel?

Hanojus. Vietnamo žmonių lyderio Hošimino gyvenimas ir kova yra neatsiejamai susiję su Hanojumi. Įkurta daugiau nei prieš 1000 metų, Vietnamo sostinė gali pasigirti turtinga istorija, o jos vingiuojančios senojo kvartalo gatvės siekia XIV a. Tačiau šiandieninis Hanojus yra daug daugiau nei praeitis. Senovinį miestą pagyvina modernios kavinės, pasaulinio lygio restoranai ir nuostabios meno galerijos. Saulei nusileidus netrūksta šurmuliuojančių barų. Keliautojams siūlysime aplankyti Hošimino kompleksą, kuriame yra mauzoliejus, muziejus, Prezidentūros rūmai.

Nin Binas. Apie 100 km nuo Hanojaus įsikūręs Nin Binas garsėja ežerų įvairove, miškais, garsiomis istorijos ir kultūros reliktais. Tai užburiantis rajonas, vietiniu požiūriu žinomas kaip "Halongo įlanka sausumoje" dėl stebuklingo upės kraštovaizdžio, kuriame iš laukų kyla didžiuliai kalkakmenio kalnai. Šiandien Vietnamo sostinė yra Hanojus, tačiau 10–11 amžiais šią garbę turėjo Hoa Lu. Šis nedidelis senovinis miestas buvo natūraliai apsaugotas nuo invazijų.

Ha Long įlanka. Ši vieta pagrįstai vadinama aštuntuoju pasaulio stebuklu. Kelias į įlanką driekiasi per Bac Ninh provinciją (tai yra liaudies dainų žanro Quan Ho gimtinė) ir Hai Dyng provinciją. Kruizai plaukia smaragdo žaumo vandenimis tarp tūkstančių salų ir salelių, sustoja prie įspūdingų urvų, pro kuriuos lankytojai gali klajoti ir apžiūrėti įspūdingus šimtmečių senumo darinius. Mistinis Ha Long įlankos grožis pavertė ją populiariausia šalies traukos vieta, tačiau vis tiek galima rasti nuošalių kampelių, kuriuose galima pabūti nuošaliai. Į ekskursiją kruizu leisime ir mes, jo metu grožėsimės nuostabiu garsiųjų salų kraštovaizdžiu, aplankysime Thien Cung ir Dau Go stalaktitų ir stalagmitų urvus. Jei bus šilti orai ir nevėjuota, bus galimybė maudytis jūroje!

Nha Trang. Tai - Vietnamo perlas, kone svarbiausia kelionės dalis, tiems, kurie ieško poilsio prie jūros. Nha Trang tradiciškai laikomas viena geriausių Vietnamo paplūdimio vietovių. Dienos čia praleidžiamos valgant skanias jūros gėrybes, nardant po nuostabias salas, bei naktiniuose vakarėliuose ant smėlio. Nha Trangas pretenduoja į kai kuriuos geriausius prabangius šalies kurortus. Nepaisant plėtros bumo, spalvingi žvejų kaimai ir ramūs paupio restoranai yra vos už kelių žingsnių! Vietovė gali pasigirti ir unikaliomis sveikatingumo atrakcijomis: purvo voniomis ir karštosiomis versmėmis.

Dalatas. Tai kalnų kurortas, įsikūręs 1500 metrų aukštyje virš jūros lygio, vos apie 3 val. kelio nuo Nha Trango, kuris dažnai vadinamas „mažuoju Paryžiumi“ arba „prancūziška Šveicarija“. Jį praėjusio amžiaus pradžioje pastatė prancūzų kolonistai. Kelias į Dalatą eina per gražią perėją, ryžių laukus, kaimus, palmes ir pušis. Toliau kelias pamažu kyla į kalnus, važiuosime serpentinu per gilius tarpeklius – visa tai atrodo labai spalvingai ir neįprastai. Ekskursijos metu aplankysime vieną iš garsių Dalato apylinkėse esančių krioklių – Prenn krioklį. Toliau vyksime į budistų kompleksą Truc Lam, esantį ant kalno pušyno viduryje, o ekskursijos pabaigoje užsuksime į paveikslų siuvinėjimo fabriką (XQ), kur pamatysime kaip kuriami nuostabūs paveikslai.

Mekongo delta. Tai yra viena paslaptingiausių ir patraukliausių Vietnamo vietų. Tai dalis pietvakarių šalies regiono, kur upė įteka į Pietų Kinijos jūrą. Šios upės ypatybė – padalinimas į net devynias atšakas prieš susijungiant su jūros vandenimis. Apskritai delta susideda iš daugybės kanalų, kurių teritorijoje mediniuose namuose gyvena apie 15 milijonų žmonių. Mekongo deltoje atrasime gyvybės dvelksmą, pamatysime vaizdingas didžiausios Vietnamo upės deltos vietas. Čia sutelkta viskas, kas susiję su Azija: ryžių laukai, šiaudinės lūšnos, vaismedžių sodai, senovinės šventyklos ir nameliai su savo unikalia atmosfera ir kultūra.

Kaip matote, šiame kelionės pasiūlyme netrūksta ekskursijų, bet, važiuojant į tokį tolimą kraštą, pagrindines vietas tiesiog būtina pamatyti! Taip pat šis kelionės pasiūlymas išskirtinis tuo, kad jame derinama pažintinė bei poilsinė kelionės, tad norime Jus nuraminti, jog poilsio prie jūros, nuostabiame Vietnamo paplūdimyje tikrai netruks! Lauksime Jūsų kelionių agentūroje Vilniuje!

Jūsų Interlux Travel 🙂